Search

Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu

Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu

Učinite ga što zanimljivijim!


Image: Buro247.ru

Jednostavan niski rep funkcionira u svim prilikama, a uz ove primjere možda pronađete inspiraciju za svoju varijantu

Niski rep će sudeći po revijama za proljeće/ljeto biti jedan od najpopularnijih trendova sljedeće godine. Najzanimljiviji je bio onaj Sama McKnighta za reviju Fendi koji je dopunio neobičnim ukrasom u obliku cvijeta kako bi kreirao ženstveniju frizuru. Za Gucci reviju stilisti su prvo kosu podijelili po sredini, pjenom zagladili dio uz čelo te niski rep pomalo raščupali kako bi izgledao što prirodnije. Jednostavnost niskog repa dopunjena je i na reviji Stelle McCartney gdje su uzimani pramenovi i od njih rađene sitne pletenice koje su se zatim rasplitale kako bi dale malo volumena glatkoj strukturi.

Guido Palau je za reviju Alexander Wang stvorio zaglađen na tjemenu niski rep s "mokrim" efektom, stilist brenda Giles rekreirao je djevojačku frizuru u kojoj se manji rep na potiljku stapa s velikim repom, a brend Rochas svojim je modelima prvo napravio duboki razdjeljak na stranu te je vezao u labavu konstrukciju tankom gumicom.

Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 1)

Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 2)

Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 3)Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 4)Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 5)Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 6)Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 7)Kosa sakupljena u niski rep ponovno je u trendu (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više