Search

Kratke šiške iznad obrva ponovno su u trendu. Biste li ih nosili?

Kratke šiške iznad obrva ponovno su u trendu. Biste li ih nosili?

Pogledajte kako ih stiliziraju slavne djevojke i žene

Urednik: E.G.


Image: Instagram,
Buro247.rs

Ovu posebnu vrstu šiški smo, najvjerojatnije, svi imali u jednom trenutku života. Kojem? Onom u kojemm smo kao djeca otkrili škare, ogledalo i otrgli se roditeljskoj kontroli. Ove se godine upravo taj stil, koji je kod velikog broja nas bio kriv za suze, vratio na velika vrata. Nekad ih je nosila samo američka glumica Rooney Mara, a kolektivna manija počela je revijom kuće Prada za proljeće/ljeto 2019. Naravno, sasvim je u redu pomisliti da modelima, poput Gigi Hadid ili Kaije Gerber sve stoji, dok se isto ne može reći za nas ostale smrtnike.

Winnie Harlow

Međutim, pogledate li malo bolje, mogli biste primijetiti da ovaj trend jako dobro izgleda i van piste! Genijalno se uklapa u francusku verziju rock chica, kao i u grunge revival trendove (ne treba vam bolji primer od pjevačice Alison Sudol s gitarom), a svaka varijacija na temu looka kultnog modela Betti Page je dobitna kombinacija.

Helena Christensen

Ššiške iznad obrva su, zapravo, vrlo prilagodljive i mogu se nositi na različite (skoro dijametralno suprotne) načine, uključujući i kovrčave i valovite, nejednake ili stanjene, s razdjeljkom ili na stranu, ravno šišane. Jedini uvjet je da odaberete one koji su u skladu s vašim licem i prirodnom teksturom kose i da ste spremni na posjete frizeru svaka tri ili četiri tjedna. Da, to je njihov jedini stvarni minus. Onda, što kažete?

 

Sofia Boutella

 

Laura Harrier

 

Emily Bador

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više