Traži

Kupke s cvijećem okupirale su Instagram

Kupke s cvijećem okupirale su Instagram

Trend zvan "flower bath"


Fotografija: Instagram

Postoje kupke, a postoje i kupke s cvijećem. Na koju god se opciju odlučili, topla kupka je u svakom slučaju sinonim za opuštajući ritual koji ne samo da godi vašem tijelu nego i umu, posebice nakon napornog radnog dana. No, kako to obično biva u svim stvarima koje su basic, a koje vrlo lako mogu otići na "next level", već dulje vrijeme smo tako svjedoci tzv. kupki s cvijećem koje su naprosto okupirale i zaludjele Instagram zajednicu. 

Ta doza svojevrsnog luksuza u obliku latica cvijeća, osim što vizualno izgleda jako lijepo, u biti je jednostavan dodatak koji će povećati broj prednosti kada je u pitanju njega vaše kože. Primjerice, na Baliju kupanje u kadi oduvijek podrazumijeva i svježe cvijeće u vodi koje ne samo da će vašu kožu osvježiti, nego je i umiriti, smanjiti bol, opustiti tijelo te čak stimulirati vaše raspoloženje. 

Primjerice, i dok latice ruže relaksiraju cijelo tijelu i osvježavaju ga, menta pak stimulira i liječi kožu, a kamilica recimo smanjuje bol i umiruje mjesta od uboda insekata. Lavanda osim što predivno miriše, idealna je za umirenje u svakom smislu te riječi. Pa, ako se odlučite za ovaj tip relaksacije, sve što vam je potrebno za ovaj DIY kućni tretman, koji je uistinu preplavio Instagram i ostale društvene mreže, jest kada s vrućom vodom i cvijeće iz vrta. Za dodatni opuštajući dojam pridružite svemu tome svijeće, ugodnu glazbenu podlogu, dobro štivo i vaš kućni spa tretman možete uspješno realizirati već ovaj vikend. A kako to sve može izgledati, provjerite i inspirirajte se u nastavku… 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više