Search

Make-up trendovi s milanskih pista

Make-up trendovi s milanskih pista

Boje, iluminatori i crni tuš


Image: ImaxTree

Na milanskim modnim pistama, osim za odličnim komadima, poludjeli smo i za novim make up trendovima koji će oduševiti ljubiteljice boja

Dvojac Dolce & Gabbana redovito slavi žensku ljepotu, a tako je bilo i ovaj put, kada su uz fantastične kićene opravice uparili i glowy make-up. Zaboravite na konturiranje jer strobing je idealna zamjena. Naglasak je na putene usne, a velike količine highlightera u kombinaciji s rumenilom slave tradicionalnu ljepotu. Još samo lijepo počešljane obrve, uvijač za trepavice i zanimljivo oglavlje ili rubac na glavi i D&G ljeto može početi.

lj

I modeli na reviji kuće Armani, točnije podbranda Emporio, nosili su naglašene usne. No, za razliku od D&G djevojaka, Armanijeve manekenke obavezno imaju porculansko svijetli ten, crvenkasto rumenilo, boju meda prožetu zlatnom olovkom za oči i fantastični ruž boje vina na usnama kao potpuna suprotnost nježnom izričaju na ostatku lica. Odlična vijest za ljubiteljice tamnog ruža je da će se on nositi i ove i sljedeće zime.

j

jj

Još malo statement ruža na usnama, poručuju i Pradini make-up artisti. Ono što su već najavili hair stilisti mlada kosa zalijepljena za lice trend je koji Prada promovira i za nadolazeće proljeće. Sada su to oštro isprekidane linije koje će se usuditi nositi samo najzadrtije pobornice trendova. No, zlatni ruž je svakako nešto što bi mogle prihvatiti šire mase, barem kada je luda ljetna zabava s tematikom Grčke u pitanju.

jjj

Kako ne bi sve ostalo samo na naglašenim usnama pobrinuo se Missoni, čija se proljetna, jakim bojama obojena, kolekcija se preselila i na oči. Ako je vjerovati Missoniju, žarke boje poput plave i žute nanosit će se kremastim sjenilima i nemarnim pokretima na očne kapke, zbog čega će cijeli vizualni identitet lica biti promijenjen. Suviše je komentirati kako je ovako jako sjenilo dovoljan ukras na licu, pa su svi ostali elementi, čak i obična BB krema, u potpunosti isključeni.

jhh

Sličan ukras licu dali su i vizažisti modne kuće kuće Max MaraNo, njihove manekenke su nosile sjenila zelene i crvene boje na jedan drugačiji način – od obrva preko dijela čela iznad obrva, i to u obliku isprekidanog slova C. Za ovakvu vještinu nužno je koristiti šablonu kako bi se dobile savršene konture. Ostatak lica je, naravno, u potpunosti bezbojan, kako se ne bi postigao efekt kiča.

g

f.

h

I na kraju, ništa manje bitan make-up s Fendijeve revije. Inovativna je tehnika u korištenju crnog pjenastog sjenila i tuša, a postigla se uz oštru crtu povučenu po sredini kapka. Ovaj look izvedenica je načina šminkanja prepoznatljivog za šezdesete i lako ga je postići uz običan crni tuš debljeg kista. Uz jaku crtu na očima frizura mora biti jednostavna, pa najbolje odgovora lagano stilizirana frizura s razdjeljkom sa strane lica, koja u potpunosti otvara čelo.

kkk

Related articles

Buro 24/7 Selection

više