Search

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku?

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku?

Potencijalni trend s modnih pista

Tekst: E.G.


Image: Buro247.my,
Imaxtree

Na reviji Driesa Van Notena u okviru pariškog Tjedna mode smo vidjeli potencijalni beauty trend koji će nositi samo najhrabriji

Uvriježeno pravilo nanošenja šminke nalaže da dnevne varijante uvijek budu umjerene, dok se za večernje prigode možemo dodatno zaigrati te koristiti veće količine proizvoda poput sjenila, ruža za usne ili jače podloge. No, već i brzinski pogled na modele koji hodaju pistama Tjedana mode nam jasno daje do znanja kako možemo očekivati neke drugačije trendove i neke nova pravila. Peter Philips, vizažist koji je radio na nedavno prikazanoj reviji Driesa Van Notena, tako predlaže uvođenje kristala u naše rutine šminkanja za večernje izglede. Načelo kojim se vodio je ono "manje je više" te svoje modele prikazao s minimalnom količinom šminke.

Nosili su tek laganu podlogu, korektor i vrlo malo rumenila, dok je glavni naglasak bio na kristalima. I ne, ne radi se ovdje u kakvom dobrom highlighteru koji sjaji poput kristala, već pravim kristalima koji se precizno nanose na zadane dijelove lica. Neki su ih modeli nosili ispod i iznad trepavica te pokazali komercijalniju varijantu, dok su drugi kristale imali na usnama ili tjemenu. Jasno je da se na ovakve lookove neće odlučiti svi, no isto tako odmah možemo reći da oni koji se na to odluče, definitivno neće proći nezamijećeno!

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku? (фото 1)

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku? (фото 2)

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku? (фото 3)

Mogu li kristali zamijeniti tešku večernju šminku? (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više