Search

Otkrijte najveće trendove u beauty industriji koje ćemo pratiti ove godine

Otkrijte najveće trendove u beauty industriji koje ćemo pratiti ove godine

Tekst: BURO.


Ako nešto možemo tvrditi za proteklu godinu, onda je to činjenica da je pripadala beauty industriji. Da, 2020. nas je zatvorila u kuću ali nam je također omogućila beskrajne mogućnosti njege i opsesije istom, koja nam je pomogla da sve psihički lakše preživimo. Beauty trendovi su napravili neočekivane zaokrete i na tom putu će svakako ostati i u ovoj godini, a izdvojili smo one od kojih očekujemo najviše.

SKINIMALISM

Ok, lijepa koža je uvijek u trendu ali ove godine su se parametri malo promijenili: ideal nije savršeno lice koje se ne može postići bez velike količine pudera, već je cilj imati najbolju kožu koju možemo imati sa što manje prekrivanja. Dakle, prihvaćanje sebe i minimalizam koji (ako imamo sreće) rezultiraju onim zdravim sjajem koji svi želimo. Ako imate prištiće, pustite svoju kožu na miru i bavite se rješavanjem problema: posjetite dermatologa, tretirajte je kvalitetnim namjenskim proizvodima i procedurama i nemojte je skrivati ispod slojeva pudera. Pjegice? Nosite ih s ponosom ali ne zaboravite SPF.

ANTI-AGE SASTOJCI

Ne prestajemo za potragom za izvorom mladosti. Osim provjerenih sastojaka za koje dokazano znamo da su efikasni, ove godine smo isprobavali i nove alternative kao što su bakuchiol ili bakreni peptidi, fitoestrogeni i korijen sladića. Mnoge od ovih alternativa su biljnog porijekla i u skladu s tendencijom što manje uporabe sastojaka životinjskog porijekla.

korisne bakterije

Jedna od čarobnih riječi, ne samo kozmetičke, već kompletne beauty industrije u posljednje vrijeme jeste mikrobiom. Od priča o načinu prehrane, kao i kozmetičkih proizvoda koji sadrže probiotike i prebiotike, te suplemenata. Ovom filozofijom se svi možemo voditi pogotovo u ova vremena kada su nam lica pokrivena maskom većinu vremena.

HI TECH Gadgeti (ZA KUĆNU UPOrabU) 

Ako još niste, slobodno počnite investirati u kućne gadgete. Iz potpuno razumljivih razloga, upravo su se na ovom polju tijekom prošlih godina razvile razne inovacije, a tretmani koji su skoro na nivou profesionalnih su postali dostupni svima. Danas možete uživati u LED tretmanu lica na svom kauču, kao i IPL uklanjaju dlačica kod svoje kuće.

NjEGA KOŽE GLAVE 

Njega kože glave je poslata novi skin care. Prošle godine smo napokon postali svjesni činjenice da našu kosu ne čine samo njeni krajevi, a brendovi se u ovu utrku uključuju zavidnom brzinom. Tako danas postoji čitava paleta proizvoda za eksfolijaciju tjemena, njegovo umirivanje, šampona za dubinsko čišćenje i intenzivnih tretmana. namijenjenih upravo koži glave.

AKCENT NA OČIMA

Kada je u pitanju make up, opsjednuti smo očima i obrvama. Kako i ne bismo bili kada su često sve što se vidi od našeg lica. Zato nas ne treba čuditi porast interesa za razne trajne procedure poput iscrtavanja i laminacije obrva, trajnog tuša za oči, trajnog uvijanja trepavica i njihovog bojanja. Gotovi svi poznati make up artisti koje pratimo napravili su maštovite tutoriale make up lookova koji su umjereni upravo na oči

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više