Search

Ova neočekivana nijansa laka za nokte osvojila je ljeto

Ova neočekivana nijansa laka za nokte osvojila je ljeto

Tekst: BURO.


Jedan od najjednostavnijih načina da updateate svoj look za novu sezonu je lak za nokte. Mnogo je brže i ne nosi ama baš nikakav rizik kao na primjer mijenjanje boje kose ili pak nove šiške. Zato, ako čeznete za uzbudljivim novim stvarima, neka vam to bude prva stavka. Ove sezone, pored očekivanih pastelnih tonova i jakih boja, na beauty sceni je i jedna nova boja koju nismo navikli spajati se riječju "ljeto", a to je smeđa.

U igri su sve smeđe nijanse, od svijetlih karamel nijansi pa do tamnih bogatih tonova, baš kao i svi načini da ih nosite. Ako ste za jednostavnost, dovoljno je da sami nanesete dva sloja i pustite ove bogate nijanse da naprave svoj posao. Na drugoj strani spektra, opcija je i nail art i to sve od geometrijskih pa do cvjetnih motiva u stilu sedamdesetih.

Ova boja je možda najbolja alternativa tamno-crvenoj i bordo, a ako još dodamo da je praktično neutralna, zapravo je čudno da je ovakva manikura tek sada isplivala u prve redove Instagrama. Hoćete li ju isprobati ovog ljeta?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više