Traži

Ovo će biti najtraženije frizure za 2019. Ne možemo se odlučiti koja nam je bolja!

Ovo će biti najtraženije frizure za 2019. Ne možemo se odlučiti koja nam je bolja!

Trendovi koje ćemo brzo prigrliti

Tekst: E.G.


Fotografija: Pinterest,
Buro247.mn

Prvi mjeseci svake nove godine u nama nekako prirodno uzrokuju želju za promjenom. I dok su stavke poput promjene posla, grada stanovanja ili čak kilaže nešto teže izvedive, ono što baš uvijek možemo promijeniti jest - frizura. Ako ste tijekom života ikada napravili taj doslovni drastični rez (ili promjenu boje), onda znate da se zapravo radi o fantastičnom osjećaju koji je teško opisati. Jasno je da stiliziranje kose ne može iz temelja promijeniti naš život, ali nitko ne može poreći da nam ne daje neku novu energiju. U slučaju da ste baš sada u potrazi za novim rješenjem, predstavljamo vam nekoliko frizura koje će dominirati godinom pred nama. Primijetit ćete da se neki trendovi nastavljaju iz prethodnih godina, ali došlo je i do pojave nekih posve novih. Odvažite se!

Kratki bob

Ova je frizura popularna već posljednjih nekoliko sezona, i zapravo nema naznaka da će tako skoro to prestati biti. Spadate li u one koji oduvijek pate za slavnom french chic estetikom, ovo je frizura o kojoj ozbiljno trebate razmisliti. 

"Beach waves" u nešto drugačijoj formi

Valovi u kosi su frizura koja nam nikad ne može dosaditi, a ako je suditi prema trenutnim prognozama, široko će rašireni biti i u 2019. Međutim, izgledat će pomalo drugačije od onih na koje smo navikli; bit će još opušteniji i djelovat će još prirodnije.

Live Coral boja

Kad Pantone odredi boju koja će obilježiti neku godinu, možete biti sigurni da ćete je viđati u brojnim modnim i kozmetičkim kolekcijama. Isto tako, često se pojavi i u varijanti boje za kosu, a čini se da će koraljna boja ove godine biti iznimno zastupljena.

90-e se vraćaju

Masivne kopče za kosu, ukosnice s velikim zlatnim ili srebrnim ukrasima, rajfovi i trake za kosu, samo su neki od detalja koje pamtimo iz nekih prošlih vremena, a koji će svoj veliki povratak imati i u sezonama pred nama. 

Uredno začešljana kosa s pletenicom

Pletenice su još jedna verzija frizure koja baš nikad ne izlazi iz trenda, u ovoj ili onoj varijanti. Brojni stilisti za kosu predviđaju da ćemo je ovaj put gledati u elegantnoj niskoj varijanti s kosom pripijenom uz tjeme.

Niski rep

Riječ je o frizuri koja nalikuje onoj prethodno opisanoj, ali bez pletenice. Niski rep i uredno počešljana kosa su jednostavna, ali dovoljno dobra frizura za sve prigode, pogotovo uz dodatak kakvog efektnog nakita.

Djelomično raspuštena kosa

Gore spomenute kopče za kosu možete iskoristiti upravo za ovu frizuru, kako bi obuhvatili manji dio kose, dok veći ostavite da slobodno pada. Ponovno uz dodatak malo nakita imate frizuru koja je brza i jednostavna, a koja izgleda odlično.

Kratka kosa

Modni svijet jako voli androgini look, pa smo na brojnim pistama tijekom Tjedana mode vidjeli razne varijante vrlo kratke kose za koju će se odlučiti samo najhrabriji. Ipak, sjetite se da vjerojatno ne znate nikog tko se odlučio na drastično kraćenje kose i to požalio. Upravo suprotno!

Zalizana kosa

Brojne članice obitelji Kardashian-Jenner su ovaj trend već davno najavile, a sad on i službeno stiže na veliko vrata. Pripremite velike količine gela za kosu i iskušajte kako vam stoji ultimativna holivudska frizura - moglo bi vas ugodno iznenaditi!


Napišite komentar