Search

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena

Izdvojili smo trendove koje smo uočili na posjetiteljicama Tjedna mode

Tekst: E.G.

Image: IMaxTree

Događanje u koje su bile uperene cijele modne zajednice, Tjedan mode u Kopenhagenu, nedavno je završilo i ostavilo nas s novom dozom oduševljenja skandinavskim stilom. Street style fotografije ponovno potvrđuju da su Dankinje i više nego spremne preuzeti sve laskave titule koje su nekoć bile rezervirane samo za chic Parižanke, a osim njihovih odjevnih kombinacija, zanimljivo nam je bilo promotriti i trendove kad je u pitanju kosa, odnosno frizure. U nastavku provjerite koje su se sve varijante proteklih dana mogle najčešće viđati!

Niska punđa

Ovdje je riječ o frizuri koja je daleko najpopularnija među Skandinavkama; nose je u svim mogućim varijantama, od čvrsto utegnute do tek lagano zavezane gumicom ili kakvom svilenom maramom. Budući da je vrlo jednostavna za napraviti, odlično se uklapa u njihovu filozofiju prema kojoj se u izgled ne polaže nikakva suluda količina vremena i truda.

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena (фото 1)

Duga "au naturel" kosa

Od usporedba s Francuskinjama Dankinje ne mogu pobjeći ni kad se govori o kosi. Naime, jedna od opcija za koju se redom odlučivale brojne žene je i duga kosa u prirodnoj boji uz obaveznu dozu razbarušenosti. Drugim riječima, "I Woke Up Like This" frizura i dalje nastavlja biti jedna od najpoželjnijih uopće.

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena (фото 2)

Bob/lob

Vječni bob ne gubi na popularnosti ni na sjeveru Europe. Posjetiteljice Tjedna mode nosile su ga uredno začešljanog, razbarušenog uz blago kovrčavu kosu, s ili bez šiški, dugog ili potpunog kratkog. Kad je ova frizura u pitanju, zapravo se i ne može pogriješiti.

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena (фото 3)

Dodaci u kosi

Kako je već prethodno navedeno, Skandinavke općenito, pa tako i Dankinje, uglavnom nećete vidjeti s kompliciranim frizurama. Vole jednostavnost i praktičnost, pa tako stotine ukosnica ili perje u kosi nisu opcija. Međutim, ove smo godine primijetili značajan broj žena koje su se svoj stajling odlučile upotpuniti većim rajfovima kakve smo nosili 90-ih godina. Priznajemo, izgledaju jako kul!

Ovo su najpopularnije frizure na ulicama Kopenhagena (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više