Search

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica

Sve o jesenskim trendovima doznali smo od vlasnice salona "Manos"

Tekst: BURO.


Image: Matej Jurčević

Čini se kako je jesen konačno došla u svojoj punoj raskoši, i sa sobom donijela vrlo konkretnu promjenu vremena. Spadate li, dakle, u one koji su se do jučer izborom parfema, šminke ili manikure pomalo pravili da ljeto još nije završilo, sad vam to više neće tako lako prolaziti. Promjena godišnjeg doba uglavnom traži i promjenu beauty navika, a naš je fokus danas na it nijansama lakova za nokte koje ćemo viđati svuda u sezonama pred nama. Po insajderske naputke uputili smo se, kao i uvijek, na omiljenu adresu zagrebačkih trendseterica, salon "Manos", smješten u Medvedgradskoj 8. S vlasnicom salona, Ivanom Kovačić, razgovarali smo o nadolazećim trendovima, najpoželjnijim nijansama, a dobili smo i pokoji dragocjeni savjet.

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 1)

Krenuli smo s pitanjem koje nas je najviše zanimalo - koje će to nijanse onda ove jeseni biti najzastupljenije? Ivana nije mnogo dvojila, i odmah je odgovorila kako su to maslinasto zelena, antracit siva, zagasita nijansa narančaste ili najtamnija nijansa crvene, koja podsjeća na crnu. Posljedično, zanimalo nas je i trebamo li pri odabiru nijanse voditi računa o svojoj puti, odnosno je li svaka boja za svakog.

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 2)

"Treba pažljivo birati nijanse lakova prema boji puti i tehničari salona "Manos" paze na odabir boje jer u protivnom s pogrešnim odabirom vrlo lako možemo napraviti kontra-efekt, odnosno dodatno naglasiti nepravilnosti kože poput crvenila ruku, hiperpigmentacije kože na rukama ili pojave bora na rukama", objasnila je Ivana i nastavila pričati o još nekim zakonitostima uredne manikure, pogotovo kad je riječ o drastičnoj promjeni nijanse u odnosu na onu koju inače nosimo.

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 3)

"Ako se odlučimo za promjenu laka na noktima te izaberemo neku drugačiju, upečatljivu nijansu na koju inače nismo navikli najvažnije je da su nokti i kožica oko noktiju uređena te koža na rukama njegovana. Na taj način drugačije vidimo boje i cjelokupni dojam postaje puno bolji", istaknula je i spremno dočekala naše sljedeće pitanje, o posebnosti OPI trajnih lakova s kojima radi te Scotland kolekciji u kojoj se nalaze i trajni i obični lakovi. Kako kaže, trajni lak OPI Gelcolor ima najširu publiku u Hrvatskoj. Iznimno je zahvalan i postojan na noktima jer traje do tri tjedna, a jednostavno se skida što je vrlo bitno za kvalitetu i zdravlje noktiju. Ove jeseni OPI predstavlja OPI Scotland kolekciju sa 12 nijansi koje su dostupne u salonu Manos kao OPI Gelcolor trajni lak i OPI Infinite shine polutrajni lak.

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 4)

Naše se sljedeće pitanje ovdje nametnulo samo od sebe i zanima mnoge, iako ga se možda ne usude postaviti; je li trajni lak uopće za svakoga?

"OPI Gelcolor je zahvalna tehnika za sve koji žele uredne, lijepe i zdrave nokte do 3 tjedna.

"Trajni lak je za svaku samouvjerenu ženu ionako se neki nisu pronašli u trajnim lakovima više iz razloga jer im stvara obavezu te ponekad nisu u mogućnosti napraviti novu manikuru i promijeniti nijansu zbog svakodnevnih obaveza ili  čestih poslovnih putovanja. Isto tako tu su klijentice koje žele češće mijenjati boje te su one vjernije tehnici polutrajnog lakiranja OPI Infinite shine koji ostaje na noktima postojan i do deset dana, a jednostavno se skida odstranjivačem laka za nokte", pojasnila nam je Ivana, a mi smo odmah dodali još jedno usko vezano pitanje - trebamo li se bojati blijeđenja boje kod trajnog laka i postoje li uopće neki trikovi za očuvanje boje i sjaja?

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 5)

"OPI Gelcolor trajni lakovi su postojani te iznimno rijetko mjenjaju boju, ali ako želite zaštititi određenu željenu nijansu uvijek možete na zadnji sloj nalakirati prozirni zaštitni top coat koji štiti boju i daje visoki sjaj", istaknula je. Za kraj, zanimalo nas je doznati i koje opcije najčešće biraju njezine klijentice. Kako kaže, klijentice salona "Manos" stekle su naviku da kontinuirano njeguju ruke i stopala jer redovitom njegom nokti izgledaju sve ljepše i zdraviji. "Manos", nastavlja, nudi poseban tretman njege ruku i stopala istovremeno tako da u samo sat vremena možete profesionalno urediti ruke i stopala. Ovakav istovremeni tretman dodatno štedi vaše vrijeme, a ujedno je odlična opcija za zaposlene žene i majke koje nemaju puno slobodnog vremena.

Ovo su najpopularnije jesenske nijanse lakova za nokte prema izboru trendeseterica (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više