Search

Ovo su najveći makeup trendovi koji nas očekuju u 2019.

Ovo su najveći makeup trendovi koji nas očekuju u 2019.

Tjedni mode kao najbolji pokazatelji

Tekst: E.G.


Image: Buro247.kz

Većina onih koji koriste šminku će se složiti kako se način (ili tehnika) na koji to rade uglavnom ne mijenja. Tijekom srednje škole kreću razna eksperimentiranja, u manjoj se mjeri nastavljaju kroz rane dvadesete godine, dok u onim kasnijima već znamo što pristaje našem licu. Unatoč tome, volimo provjeriti koji je trend trenutno najzastupljeniji ili, još bolje, predvidjeti one koji će tek preplaviti ulice metropola. I dok nitko ne može s potpunom sigurnošću reći koji će to biti, možemo se orijentirati prema jednom od glavnih pokazatelja - Tjednima mode. Lookovi koje viđamo na pistama imaju velike šanse postati masovno poželjnim, a s obzirom na to da ih mahom stvaraju najutjecajniji vizažisti svijeta. Vođeni time, izdvojili smo potencijalne glavne trendove za iduću godinu, a u nastavku doznajte koji su!

Tuš za oči koji zove na igru

Za slučaj da je itko sumnjao, ne radi se o crnoj varijanti. Barem ne onoj klasičnoj. Na cijeni će biti tuševi u bojama, glitter, apstraktni oblici te kombinacija bijele i crne boje. Sve skupa treba izgledati vrlo minimalistički, a na momente i futuristički. Koliko ćete daleko otići, ovisi samo o vama.

Klasična olovka za oči

Svima nam dobro poznati potez olovkom preko donjeg kapka čini naš pogled ekspresivnijim. Modne kuće predlažu veliki povratak crne olovke, ali s prostorom za eksperimentiranje. Liniju možete povući ispod kapka ili pak samo na njegov početak ili kraj. Isto tako, cijele oči možete obrubiti, primjerice, zelenom ili narančastom bojom. 

Narančasti ruž za usne

Za sve oni koji su se pomalo zasitili crvenog ruža, ali ne dovoljno da bi ga zamijenili blažim varijantama, predlažemo da razmisle o narančastoj boji, ili barem crvenoj nijansi s primjesama narančaste. Uz takav će vam ruž trebati tek minimalni makeup, a uvijek ćete izgledati svježe i dotjerano. 

Jarka sjenila za oči

Jarke boje su obično rezervirane za ljetne mjesece, ali sudeći prema onome što smo imali prilike viđati na pistama, pravila se mijenjaju. Nosit će se kombinacije jedne ili više jarkih boja, i to ponajprije sjenila, koje onda možete pojačati olovkom ili tušem za oči. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više