Search

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama

Što ćemo sve nositi?

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Instagram je postao alat za najtočnije predviđanje modnih i beauty trendova, a evo što možemo očekivati kad je u pitanju manikura...

Želite li u trenu saznati koji je make-up look najpoželjniji ili kakve se haljine nose ove sezone, bit će vam dovoljan brzinski pogled na Instagram profile raznih blogerica. Ovdje se gleda i najsitniji detalj, pa ćete tako moći i provjeriti točno koje se nijanse sjenila trebaju kombinirati ovog ljeta ili koje su to najpoželjnije manikure. Nas je zanimalo upravo to pa smo istražili novitete na tom polju. Budući da ljeto još uvijek traje, naglasak je na jarkim bojama, zlatnom odsjaju, šarenilu i uvijek nužnoj dozi razigranosti. Prvi trend koji smo uočili je onaj uređivanja donjeg dijela nokta, neposredno uz kutikulu, dok je ostatak površine prazan. Može se raditi o jednoj boji ili kombinaciji više njih, ovisno o tome što želite postići.

Color blocking je trend koji neće tako skoro nestati, pa je tako i dalje vrlo pristutan na društvenim mrežama, s naglaskom na onaj koji dolazi u kombinaciji sa zanimljivim grafikama. Očekivano, naišli smo i na cijeli niz manikura s tzv. tropskim motivima, poput palmi, ananasa, ali i svepristnih plamenaca. Geometrijski uzorci su i dalje traženi, no u ljetnim mjesecima dolaze u bojama poput narančaste, žute, zelene ili crvene. Posljednji trend koji izdvajamo je jedini koji nema direktne veze s ljetnom sezonom, a radi se o onom koji imitira izgled dragog kamenja. Previđamo da će ova manikura zavladatiti u nadolazećim mjesecima, iako treba naglasiti kako s njom valja biti oprezan i ostati umjeren.

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 1)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 2)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 3)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 4)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 5)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 6)

Ovo su novi trendovi u manikuri s Instagrama (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više