Traži

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu

Hladna kao led

Tekst: V.Š.


Fotografija: Pinterest / Jessie Bush

Iako se do platinasto blond nijanse dolazi dugotrajnim postupkom koji dosta oštećuje kosu, mnoge žene za sebe i dalje biraju upravu tu hladnu, ali neodoljivu nijansu

Vjerojatno je svaka od nas barem jednom u životu poželjela biti platinasta plavuša. Kosa svijetla, kod nekih sretnica bijela poput snijega ima nešto privlačno u sebi. Iako je posljednjih sezona u trendu platinasta s različitim preljevima koje joj daju odsjaj u ljubičastim, ružičastim ili zelenim tonovima sve su to samo nijanse. Kako bi ona izgledala savršeno svaki dan, potrebno je nešto više uloga u njezino bojenje i njegu od ostalih boja, no unatoč tome još uvijek je jedna od traženijih boja. Marilyn Monroe, Madonna i Gwen Stefani, samo su jedne od mnogih kojima ja platinasta kosa bila baš poput zaštitnog znaka, a danas je sigurno jedna od najupečatljivijih stajlinga, nova frizura Kirsten Stewart. Ako se odlučite na platinastu boju kose imajte na umu redovito održavanje i konkretniju njegu kako bi ona uvijek izgledala besprijekorno. U nastavku pogledajte nekoliko odličnih prijedloga.

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 1)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 2)Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 3)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 4)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 5)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 6)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 7)

Platinasta je još uvijek jedna od najpopularnijih boja za kosu (фото 8)

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više