Search

Plavuše nose messy lob

Plavuše nose messy lob

Slažu se i poznate predvodnice trendova


Image: Arhiva,
Imaxtree

Bob i long bob, ili poznatiji lob, ne smatra se novošću u svijetu hair stylinga, no čini nam se kako su tek sada sve plavuše počele nositi ovu jednostavnu, a opet efektnu frizuru

Užurban način života, povratak modnih devedesetih ili pak boho stil, razloga je mnogo zbog kojih se žene sve češće odlučuju za ovu neopterećenu frizuru. Oštro odrezani bob nekoć se povezivao s glatkom, urednom i njegovanom kosom, no ove sezone stvari su se promijenile. Kosa i dalje mora biti njegovana, no pri sušenju se ne oblikuje, nego se pusti da stoji baš kako prirodno pada. Razdjeljak ide po sredini ili daleko na jednu stranu. Vremenski uvjeti pogoduju nemarno počešljanom lobu, jer uz vjetar i kišu teško je održavati urednu frizuru. Ovaj trend u frizurama trenutno se najviše može vidjeti na poznatim plavušama, koje su sve odreda prije loba nosile klasičan bob. 

jloi

Messy lob mogao se zamijetiti i na posljednjim revijama Wanga, Opening Ceremonyja, dua Rodarte i Dereka Lama, a najbolji asesoar su mu velike sunčane naočale, što je znak kako će se ove frizure nositi i sljedeće godine. Također, ova nestašna frizura odgovara svim dobnim skupinama kao i tipovima lica, što je čini idealnom frizurom zaposlene generacije. 

f

drf

Related articles

Buro 24/7 Selection

više