Search

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu

"Healthy is the New Sexy"

Tekst: BURO.


Image: Mladen Šarić

U salonima Ruža briga za zdravlje kose poprimila je sasvim novu dimenziju, a vaša frizura još blistaviji izgled!
Ima li boljeg mjesta za temeljitu obnovu kose i Hair SPA tretmane, za savršenu frizuru i zadnje trendove od Ružinih salona: Ruža Institut Kerastase, Ruža Essentials, Ruža Pure Aveda, Ruža Hair Lab (Bellevue hotel, Mali Lošinj). Već više od 45 godina, Ruža je kultni frizerski brend, a ujedno i jedini koji već 20 godina među svojim salonima ima Institut Kerastase, ali i jedini  AVEDA Lifestyle salon u regiji. Kao dokazani trendseteri na području inovacija u zdravlju, njezi kose i vlasišta, bojenju i oblikovanju frizura Ružin kreativni tim predstavlja novu kolekciju koju utjelovljuje sedam prekrasnih žena, ujedno Ružinih ambasadorica i muza.

Bojana Gregorić Vejzović

Ružina muza i zaštitno lice već 20 godina. Ona je svevremenski lijepa i pravi je simbol profinjene ženstvenosti, stoga savršeno nosi jedan od Ružinih trendova ove sezone: Čokoladno smeđu Ruža Signature boju. Boja je postignuta decentnom Contouring tehnikom, koja stvara neprimjetnu igru svjetla i sjene čime su postignuti sjaj, punoća i luksuz boje. Top frizura sezone je bogati konjski rep:  Ruža Signature Ponytail - postignut uz dodatak Ruža signature umetaka za kosu.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 1)

HAIR SPA THERAPY

Bojanina kosa je uvijek sjajna i bogata i to uz Ruža Detox ritual za zdravlje i revitalizaciju vlasišta, zatim Kheratermie, intenzivan tretman za strukturu kose,  Fibroplastiku, tretman poput fillera za kosu, za punoću i snagu, te uz Ruža Signature Hair Glossing tretmane za izrazit sjaj.Tretmani su dio Hair Anti - Aging terapije za kosu i vlasište.

Vanna

Vanna je Ružina muza i zaštitno lice već više od 18 godina, predstavlja i nosi glavni trend sezone, a to je bob, i to platinasti. Platinasta boja i bob frizura čine ultimativnu kombinaciju.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 2)

HAIR SPA THERAPY

Vanna svoju kosu njeguje uz nezaobilazni Aveda Botanical Therapy tretman za detoksikaciju i balans vlasišta te snagu i sjaj kose, a vlasi još i dodatno uz Ruža Signature Aveda Fill Me In tretman za punjenje i osnaživanje kose, te Invati Hair Spa tretman za čvrstoću i gustoću.Sve skupa predstavlja idealan  Hair Anti - Aging protokol.

Renata Sopek

Renata i Ruža zajedno su od 2004., dakle već 15 godina. Volumen u kosi i senzualan dojam postignuti su uz Ruža Very Sexy Hair signature frizuru i Ruža signature boju Baby Platinum Blond, dobivenu Eclipting tehnikom. Ovo je look koji svojom putenošću i senzualnošću naglašava ženstvenost, istovremeno je profinjen i seksi.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 3)

HAIR SPA THERAPY

Za sjaj i punoću kose bitni su redoviti Hair Spa tretmani pa su tako u Renatinom "hair beauty režimu": Ruža Signature Detox tretman za zdravlje i elastičnost vlasišta, Ruža Kheratermie i Fibroplastiku za strukturu i čvrstoću vlasi i protiv lomljenja kose, a Ruža Absolute Blond Beautifier za ljepotu i sjaj plave, blond nijanse. Ovi tretmani bitan su dio protokola za osnaživanje i sjaj kose.

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić, već je sedam godina ambasadorica Ruže. Od plavuše do tamno smeđe, pa sada zavodljive bakreno blond izvedene u Ruža signature tehnici "Soft Colour". Sve te promjene boja, a da kosa i dalje izgleda sjajno, bujno i zdravo moguće su jedino uz Ruža Hair Spa tretmane i savršenu ekspertizu u području bojenja. Ruža Signature valovi, bakreno blond boja (jedna od trenutno najtraženijih trendova), kosa puna sjaja, bujna i senzualna. Tko ju ne bi poželio?

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 4)

HAIR SPA THERAPY

Ecijina Hair Spa "beauty rutina" sastoji se od Ruža Detox Hair Spa tretmana za vlasište, Densifique rituala za gustoću kose, Hair Gloss Hair Spa tretmana za izrazit sjaj te Deluxe Chronologiste Hair Spa rituala za bogatstvo teksture. Rezultat je bujna, sjajna duga kosa, podatna i meka poput baršuna. Idealna za valove, ali i ravnu kosu.

Tatjana Jurić

Prvi puta je obojala kosu u Ruži i već se 15 godina prepušta u ruke Ružinim profesionalcima. Hair Spa tretmani, pilinzi i tretmani vlasišta dio su Tatjanine tjedne rutine. Tatjana nosi dulji bob, odnosno bob - lob. Apsolutna it frizura sezone koju je Tatjana prva iznijela i oduševila svih,  naravno u Ružinoj izvedbi. Zavodljivi bob - lob, gust, sjajne i izrađene teksture uz Bronde Red Gloss tehniku bojenja naprosto obara s nogu. Istovrememo i profinjen i zavodljiv, odiše finoćom i stilom, a opet uz malu intervenciju i opuštenije "beach waves" valove može dobiti ležerniji, buntovniji dojam, zato i je IT frizura sezone, a crvena i crveni odsjaji također.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 5)

HAIR SPA THERAPY

Tatjanin Hair Spa protokol podrazumijeva Ruža signature Scalp Detox, Hair Glossing Hair Spa tretman i Color Reviver Hair Spa tretman. Savršena formula za tako bujnu i sjajnu kosu prekrasne boje i odsjaja.

Dorin Zelenika

Dorin je blogerica, prava fashionistica i IT girl. Dio Ružinog ambasadorskog tima već 4 godine. Svoju dugu, bujnu kosu duguje Ruža Signature Hair Spa ritualima, tako važnim za sjaj, zdravlje i bujnost kose. Oni su preduvjet svake savršene boje i frizure. Boja je zlatnobeige blond - Ruža signature boja; tehnika bojenja: Ruža signature Babylights. Ova boja je jedan od najvećih hitova ove sezone, ali i Ružin zaštitni znak među bojama. Otkrivamo malu tajnu, to je jedna od najtraženijih boja.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 6)

HAIR SPA THERAPY

Ruža Extensioniste, specijalan Hair Spa ritual za očuvanje i rast duge kose, Ruža Hair Detox tretmani za revitalizaciju vlasišta i Ruža Kerastase Blond Beautifier Hair Spa tretman za očuvanje i sjaj plavih nijansi čine Dorininu "hair beauty rutinu".

Jelena Veljača

Snažna, odlučna, borac to je naša Jelena i savršeno predstavlja te Ružine vrijednosti. Muza i ambasadorica Ruže već dvije godine. Jedan od važnijih trendova ove sezone je snažna, zdrava i sjajna kosa, puna i bogata, baš poput Jelenine. Kako bismo dodatno naglasili snagu i punoću dodali smo i Ruža signature dodatke za kosu i dobili smo savršenstvo teksture i jos veću duljinu. Boja je Natural beige blond  izveden u Sombre i 3D tehnikama, što boji daje dodatnu trodimenzionalnu dubinu i volumen, krečući od suptilno nešto tamnijeg korijena pa prelazeći u svijetliju nijansu.

Poznate Hrvatice otkrile kakve frizure nose ove jeseni i kako točno njeguju svoju kosu (фото 7)

HAIR SPA THERAPY

Jelena redovito radi Aveda Botanical Hair Spa tretman i Aveda Pramasana Scalp Hair Spa tretman za balans, revitalizaciju i pomlađivanje vlasišta te Aveda Fill me In, Aveda Glossing i Aveda Damage Remedy za savršenstvo punoće, sjaja i jačinu kose.

 

 

 

 

Kreativno vodstvo: Nikolina Kisić Mamić

Hair: Ruža Creative

TimStyling: Ruža Creative

TimFoto: Mladen Šarić

Make up: Saša Joković

Making Of Videos: Nensi Profaca

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više