Search

Saša Joković: najveći beauty trendovi 2016.

Saša Joković: najveći beauty trendovi 2016.

Poznati vizažist predlaže svoje favorite

Urednik: A.P.


Image: imaxtree

Ove godine fokus je na očima, radilo se o gustim obrvama ili elegantnim parcijalnim trepavicama

Poznati vizažist Saša Joković samo za nas je otkrio glavne beauty smjernice koje treba slijediti u 2016. Pogledajte ih u nastavku:

Pjegice

beauty

Pjegice su beskrajno šarmantan dodatak licu koji pomlađuje i daje dozu dječje zaigranosti. Ako niste te sreće da ih imate prirodno, onda se možete poigrati s dostupnim beauty produktima i sami nacrtati pjegice. Prošle godine kuća Topshop lansirala je olovku za pjegice koja je doživjela veliki uspjeh kod žena. Ako niste u mogućnosti doći do te olovke, jednostavno možete iskoristiti i olovku za obrve u nijansi koja odgovara vašem tenu. Olovka ne smije biti pretamna u odnosu na boju lica kako pjegice ne bi izgledale preumjetno.

Tirkiz na očima

beauty
Modne kuće ove su godine u modu vratile tirkiznu boju. Možete je nositi u obliku sjenila ili tuša za oči koji će biti jako efektan za vrijeme ljeta kada potamnite. Uz tirkiznu boju na očima najbolje je neutralizirati usne bezbojnim sjajilom plastičnog sjaja ili nježno ružičastim ružem koji nije jako pigmentiran.

Zlato

beauty
Jedna od najboljih vizažistica na svijetu i žena koja je zaslužna za najbolje make-up lookove s piste još iz faze kada je Dior vodio John Galliano ove se godine konačno upustila u dizajniranje vlastite linije make-upa. Pat McGrath obožava zlatnu boju i često je koristi te nije čudno da je prvi proizvod upravo zlatni pigment koji je multifunkcionalan. Premijerno je predstavljen na Pradinoj reviji kada je usne modela obojila zlatnim tonovima. Kako se tu ipak radi o revijskom looku predlažem da zlatnom naglasite oči ili tek blago akcentirate vrhove jagodica za božanski look kakav je davne 2004. Charlize Theron nosila na Oscarima.

 

Raskošne obrve

obrve

Trend gustih obrva, na radost mnogih vizažista, prati nas i ove sezone. Najljepše su guste prirodne obrve koje su lagano raskuštrane na korijenu. Žene često imaju naviku zaglađivati obrve raznim glossevima i pomadama, što često zna ostaviti umjetan dojam. Ako imate tu sreću da su vaše obrve prirodno guste, njegujte ih i ne mijenjajte im oblik.


Umjetne trepavice

trepavice
Zaboravite na guste umjetne trepavice u nizu koje čine kapak teškim i nekad graniče s izgledom lutke. Ove se godine nose parcijalne prirodne trepavice koje će blago naglasiti oko i na prvu se neće primijetiti da nisu vaše. Stavite ih tek nekoliko na potezu od sredine do ruba kapka i premažite maskarom.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više