Search

Šezdesete zavladale modnom pistom revije Gucci

Šezdesete zavladale modnom pistom revije Gucci

Naglašene trepavice u retro stilu


Image: Imaxtree

Modeli na jučerašnjoj Gucci reviji u Milanu na pistu su izlazili s retro make-upom u stilu šezdesetih koji je osmislila Pat McGrath

Pat McGrath je osmislila make-up za Gucci reviju za čiji retro stil šezdesetih su je zasigurno inspirirale jednobojne haljine i kaputi jednostavnih linija iz nove kolekcije modne kuće. Glavni detalj postale su umjetne trepavice u stilu vječne Twiggy koja je uvijek lukavo vizualno povećavala svoje oči kako bi naglasila iskrenost i dječju naivnost u pogledu. Uz umjetne trepavice na gornjem i donjem kapku, Pat je još dodatno naglasila oko s crnom crtom eyelinera također na gornjem i donjem kapku. "Repiće" crte je produžavala kako bi još dodatno uvećala oko, a jagodice i usta je naglasila nježno-ružičastom bojom.

Gucci

Za kosu je bio odgovoran stilist Luigi Murenu koji je osmislio jednostavne raspuštene frizure s razdjeljkom na stranu tako da su šiške ukoso padale preko čela. Modeli su izgledali vrlo prirodno jer se stilist trudio izbjegavati stroge linije, a to se odlično uklopilo u retro tematiku cijele revije.

Gucci

Gucci

Gucci

Related articles

Buro 24/7 Selection

više