Search

\"Strobing\" umjesto konturiranja lica?

"Strobing" umjesto konturiranja lica?

Tehnika koja veliča crte lice, a ne mijenja mu strukturu


Beauty industrija ponudila je alternativu popularnom konturiranju – "strobing" odnosno naglašavanje istaknutih točaka na licu

Ovaj francuski trend mogli smo primijetiti na licima modelima u sezoni revija proljeće/ljeto 2015. Ova tehnika šminkanja nastala je kao protuodgovor popularnom sjenčanju lica koji je u posljednje dvije godine globalno popularizirala Kim Kardashian. Rezultat je sličan, no djeluje puno prirodnije na licu. Naime, Francuskinje su velike zagovornice prirodnog stila te smatraju kako ne bismo trebali mijenjati izgled ako želimo biti lijepe. Kako biste ovu tehniku proveli u djelo potrebna vam je dobra podloga, illuminator te highlighter.

Prije smo nanosili bronzer, stvarali sjene i naglašavali konture, dok sada biramo izražene točke na licu poput jagodica, vrh nosa, brade, centar čela te područja ispod obrva. Strobing svakako zvuči jednostavnije od konturiranja, ali i ono zahtijeva zdravu, čistu i sjajnu kožu. Ova tehnika je idealna za nadolazeće ljetne dane zato što se vaša koža neće gušiti u slojevima proizvoda za konturiranje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više