Search

Summer makeover: Otkrijte najbolje nijanse lakova za nokte za preplanuli ten

Summer makeover: Otkrijte najbolje nijanse lakova za nokte za preplanuli ten

Tekst: BURO.


Već smo apsolvirali nail art i trendove za ovu sezonu ali kada sunce zasija ovako kako sija ovih dana, sve pada u vodu osim želje da se što više istakne preplanuli ten, zar ne? Ovo su nijanse koje čine upravo to! Dovoljno upečatljive da preuzmu ulogu svakog drugog asesoara, vaše je samo da ih nanesete i nastavite s uživanjem.

 

ELEKTRIČNO-PLAVA

 

Ovo je plava koju svakako povezujemo s ljetom gdje god je vidjeli. Je li to zbog Mikonosa i drugih grčkih otoka, plave vode (mora ili bazena, više nije ni važno) ali ona je oda radosti koja savršeno ističe preplanuli ten. Ovog ljeta, električno plava nam treba više nego ikad.


 

 

NARANČASTA

 

Da, ali ne u neon izvedbi. Narančasta koju ove sezone želimo na noktima je blaga, topla, gotovo pastelna nijansa kakvu zamišljamo kad rasiječemo dinju ili breskvu. Dodati bonus? Ova boja čini da preplanuli ten djeluje intenzivnije.


 

 

NEON

 

Žuta. Zelena. I po mrvicu još neke kontrastne nijanse čisto da začini stvari. Za sve one koji vole pastele ali žele intenzitet (i vibraciju) podići na novi nivo tu je neon. Izbjegavajte ove boje ako niste barem malo pocrnili i sačuvajte ih za sam kraj odmora.


 

 

PASTELI

 

I dalje su tu, i dalje čine da preplanula koža zasjaji. Pastelne nijanse lavande, ružičaste, najsvjetlije zelene i blijedo-plave (zanimljivije od čisto bijele) su svugdje. Odaberite hladnu pastelnu boju koja odgovara vašem podtonu kože ili se poigrajte raznobojnom pastelnom manikurom.


 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više