Search

Tehnika akvarela na vašim očima

Tehnika akvarela na vašim očima

Jednobojni trend vlada ovog proljeća


Image: Buro247.ru

Tamnoplava, tirkizna, ružičasta, lila - ovog proljeća dozvoljene su sve boje make-upa očiju, ali odaberite samo jednu

Klasika ove sezone ustupa mjesto neuobičajenim rješenjima: crveni ruž za usne je narančast, crni tuš za oči je bijel, a uobičajeni smokey eyes zamijenjen je šarenim sjenilima. No, jedna nijansa je sasvim dovoljna kako bi look bio u potpunosti zamijećen, kao što smo vidjeli na revijama tjedana mode.

Badgley Mischka

Nijanse mogu biti jarke, no važno je dobiti prozračan efekt mekoće akvarela, kao da ste jednim potezom kista nježno nanijeli sjenilo preko cijelog kapka. Izbjegavajte jasnoću linija i granica, one moraju biti zamućene, kao da ste uistinu nanosili boju mokrim kistom. Kad ste savladali tehniku, kako izabrati nijansu? Pat McGrath iza kulisa Pradine revije se nije mogla odlučiti samo za jednu. Eksperimentirala je s plavom, žutom, a čak i zelenom.

Giorgio Armani

Na drugim revijama vidjeli smo odlučniji odabir boje, ali svi su odabirali nijanse plave boje: Marc by Marc Jacobs djevojke nosile su čistu plavu, Giorgio Armani je zastupao smaragdno-zelenu, a Badgley Mischka tirkiznu. Burberry je od toga odstupao odabravši ružičastu nijansu. Ove sezone na kozmetičkim policama nalazi se mnogo proizvoda koji će moći stvoriti ovakav look, važno je samo odabrati boju kakvu sami želite.

Jason Wu

Prada

Burberry Prorsum

Marc by Marc Jacobs

Holly Fulton

Related articles

Buro 24/7 Selection

više