Search

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta

Ležerno i ženstveno


Image: buro247.com.au

Naoružajte se proizvodima za stiliziranje kose, stanite pred ogledalo i uzmite stvar u svoje ruke. Ljeto samo što nije stiglo i zato je važno pripremiti se za vruće dane i već sad potražiti inspiraciju za frizure koje će vas spasiti od ljetnih vrućina

Proljeće je u punom jeku, temperature se polagano približavaju onim ljetnim pa se naša garderoba okreće prema svjetlijim nijansama i laganijim teksturama. Ako svoju kosu već niste ošišali na megapopularni bob ili lob, pri većim temperaturama zasigurno posežete za gumicom za kosu i raznim ukosnicama te svoju dugu kosu vežete u rep ili punđicu. A kako vaša frizura dobila nešto ženstveniji i romantičniji pečat, predlažemo vam tri frizure koje morate isprobati ove tople sezone.

Pletenica na potiljku
Pletenice nikad ne izlaze iz mode! Ova zanimljiva frizura s daškom 70-ih bit će idealni look za ljetni festival ili, primjerice, odlazak u kino na otvorenom. Na netom održanoj Coachelli imali smo prilike vidjeti zanimljive pletenice u kosi Kate Bosworth. Odvažite se i isprobajte ovu drugačiju verziju pletenica koja počinje od vrha glave i čvrsto se plete niz potiljak, dok je ostatak kose ležerno svezan u niski rep, a nekoliko sitnih pramenova uokviruju lice kako bi se zadržao opušten i romantičan dojam. 

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 1)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 2)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 3)

Voluminozni niski konjski rep
Ove sezone konjski rep nosi se u pomalo razbarušenoj verziji, s puno volumena pri korijenu i pričvršćen na dnu potiljka. Cilj je kreirati frizuru koja djeluje poludovršeno i istovremeno ističe prirodnu teksturu kose i suptilne valove, a da pritom ne izgleda kao da ste proveli sat vremena slažući je. Kosu najprije raščešljate, a zatim nanesete proizvode za volumen i pričvrstite kosu u niski rep. Kao i u slučaju prethodne frizure, dobro je ostaviti par pramenova da ležerno padaju preko lica, a možete ih vrlo labavo pričvrstiti zajedno s ostatkom kose u rep kako biste istakli jagodice lica. 

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 4)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 5)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 6)

Balerina-punđa
Jedna od najjednostavnijih i ujedno najefektnijih frizura za koju ne trebate veliko znanje ni vještinu zasigurno je balerina-punđa. Sve što vam je potrebno za nju je lak za kosu, ukosnice i vosak, ako želite postići onaj uredni zategnuti izgled i želite dodatni sjaj u kosi. Kosu najprije začešljajte vrlo uredno i glatko prema natrag do sredine potiljka i pričvrstite je gumicom za kosu. Za dodatni efekt i dašak romantične dramatičnosti punđu možete ukrasiti mašnom ili komadom lateksa u boji kojim ćete omotati punđu, dok će krajevi lepršavo uokvirivati punđu. 

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 7)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 8)

Tri romantične frizure koje morate isprobati ovog ljeta (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više