Search

U trendu su punđice svih oblika

U trendu su punđice svih oblika

Frizura koja se prilagođava svim prilikama


Image: Buro247.ru

Punđe su odlično rješenje za sve prilike - jednostavne, a efektne

Povratak frizure u obliku punđe uvijek je dočekan s osmijehom, iako za neke nikada ni ne izlazi iz trenda. Neobavezno složena punđica uvijek dodaje onaj boho chic dnevnoj kombinaciji, dok niske i stroge punđe odlično funkcioniraju u večernjim prilikama. S istim se slažu i stilisti kose koji su na revijama tjedana mode prikazivali svoje verzije ove vječne frizure - Diane von Furstenberg, Lanvin, Prada i Roberto Cavalli. Mnogima je kao inspiracija poslužio standardni izgled jedne balerine, bilo za vrijeme nastupa ili nakon treninga kada je strogoća zaglađene punđe ipak opuštenija.

U trendu su punđice svih oblika (фото 1)

Ako se radi o punđi za casual prilike onda ona može biti raznih oblika, važan je samo faktor opuštenosti, odnosno pramenova koji naizgled slučajno vire iz smotuljka kose. Na revijama se ona nosila na pola tjemena ili je bila sasvim niska, uglavnom čvrsto na svom mjestu zahvaljujući ukosnicama. Ostatak kose zagladite češljem, ali tako da ne izgleda kao da ste se previše trudili i ostavite nekoliko vragolastih pramenova da nestašno strše.

U trendu su punđice svih oblika (фото 2)

Stilist Guido Palau je za revije Prada, Lanvin i Roberto Cavalli odabrao strožu verziju ove vječne frizure. Idealna je za poslovne prilike ili za svečana večernja događanja, pogotovo ako je kombinirate uz crveni ruž što će joj dati jednu dodatnu dozu ženstvenosti. I takvu je punđu vrlo jednostavno napraviti, a ako ste je navikli nositi na vrhu tjemena, ove sezone isprobajte nisku varijantu. Začešljate kosu, odaberite hoćete li zadržati razdjeljak, i zavežite niski rep. Njega smotajte u čvor i učvrstite ukosnicama, a za zaglađeniji izgled upotrijebite lak za učvršćivanje. "Grublja" varijanta punđe bit će ona napravljena pjenom i s "mokrim" efektom, što je odličan izbor za primjerice večernji izlazak u kombinaciji sa zavodljivim smokey eyes jer uklanja dojam romantike koji se uglavnom veže uz ovakve frizure.

U trendu su punđice svih oblika (фото 3)

U trendu su punđice svih oblika (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više