Search

Zbog ove frizure se želimo ošišati

Zbog ove frizure se želimo ošišati

Tekst: BURO.


Trendovi u klasičnom smislu više baš i ne postoje., bar ne na onaj način na koji su vladali ranije i trajali cijele sezone (ili godinama, kao na primjer the Rachel cut) ali to nas ne sprječava da se na trenutak apsolutno zaljubimo u neke mikro trendove, pogotovo one na Instagramu. Posljednjih tjedana, nakon mjeseci i mjeseci duge pauze opet smo primijetili novi nalet bob frizura raznih duljina.

Zbog ove frizure se želimo ošišati (фото 3)

@HELEN.PK

Što im je onda zajedničko i kako sve te bob frizure možemo nazvati jednim trendom? Lako jer sve izgledaju kao da su doslovno ošišane s ravnalom. Tehnički sigurno nije jednostavno uzeti škare i gore spomenuto ravnalo (nemojte probati kod kuće) ali efekt je baš takav: kosa izgleda kao da gotovo uopće nema stepenastog šišanja. Čista geometrija.

Zbog ove frizure se želimo ošišati (фото 6)

@SOPHIAROE

Boje su razne, kao i teksture i najbolje pristaju bojama kose koje su prirodne. Sve što ova frizura zahtijeva jest da odete kod dobrog frizera, a posjeti ne moraju biti ni jako česti jer doista izgleda genijalno na svim duljinama kose od brade pa do ključne kosti. U strogo ravnoj varijanti ova je frizura savršena protuteža trenirkama i opuštenim kombinacijama.

Zbog ove frizure se želimo ošišati (фото 9)

@LISA.OLSSONS

Šiške nisu loša opcija, a u ovoj kombinaciji ih nosi puno cool djevojaka koje volimo. Dodatni bonus? Sav asesoar koji volimo izgleda genijalno s ravno ošišanim bobom – od kopči za kosu pa čak i scrunchie gumica, ukosnica, ali i masivnih zlatnih naušnica. Ako želite ostaviti 2020. iza sebe, vrijeme je za okretanje novog lista i to kod frizera.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više