Search

Zbog ovih djevojaka se želimo ošišati na kratko

Zbog ovih djevojaka se želimo ošišati na kratko

Tekst: BURO.


Novo proljeće, nova sezona, novi početak... Nova frizura? Ova priča nije nova ali protekla godina kao da je sa sobom donijela posebno jaku želju da okrenemo novi list. Možda se baš zato sve više nas nalazi u "sve ću odrezati" fazi, ali veliki faktor u tome igra i činjenica da se svakim danom pojavljuje sve više kul djevojaka sa sve kraćim frizurama.

Zbog ovih djevojaka se želimo ošišati na kratko (фото 3)

@HUNGVANNGO

Da, kratka kosa je definitivno u trending fazi i želimo se priključiti zabavi. U ovom dijeljenju se, osim klasične oštre paž frizure, u utrci nalaze i kratka dječačka frizura, kratki bob koji jedva da dodiruje bradu i stepenasti kratki shag - da nam je netko, prije samo godinu dana, rekao da ćemo razmišljati o šišanju na najkraću frizuru iz osamdesetih, dočekali bismo ga s blagim podsmjehom.

Zbog ovih djevojaka se želimo ošišati na kratko (фото 6)

@HUNGVANNGO

Ali srce želi, što srce želi i sada smo sve više zagledani u pixie koji nosi Zoe Kravitz (a ako imate jagodice kao ona, ne oklijevajte!), kratke kovrče koje nose Ruth Negga i Julia Garner ali i kratki paž zalizan iza uha (poseban #inspo za svaki sako i oversized pulover koji vidimo). Vrijeme je za okretanje nove stranice, a mi vam donosimo svu inspiraciju koja vam je potrebna.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više