Search

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty

Youngblood, Glo minerals, Nilens Jord, Agadir, Diora, RevitaLash


Bahlen Beauty novootvoreni je studio mineralne kozmetike i preparata za njegu kože i kose u Zagrebu koji nam donosi odlične svjetske brendove kao što su Youngblood, Glo minerals, Nilens Jord, Agadir arganovo ulje za kosu, Diora proteinsku terapiju za kosu i fantastični RevitaLash. Osim njihove prodaje studio nudi i vrhunsku uslugu i savjetovanje te profesionalno šminkanje!

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty (фото 1)

Youngblood je izvorno razvijen u medicinske svrhe u suradnji s vrhunskim liječnicima, a danas je njihov mineralni puder najprodavaniji proizvod i zvijezda kompletne linije mineralne šminke koja nudi prirodni mineralni puder u opsežnoj paleti nijansi. Youngblood proizvodi su savršeni za sve tipove kože i dobne skupine. Jednostavno ih je koristiti, dugotrajni su te odlično podnose vrućine i vlagu. Zahvaljujući predanosti kvaliteti, ova američka marka ima već mnogo vjernih korisnica među kojima su i glavni svjetski „celebrity“, a uz to je i članica organizacije PETA-e.

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty (фото 2)

Glo minerals proizvodi imaju jedinstvenu naprednu formulu koju čini kombinacija farmaceutskih sastojaka s prirodnim visokim pigmentima minerala i moćnim antioksidansima. Rezultati su klinički napredan make-up koji prekriva, ispravlja i štiti. Glo Minerals preporučuju dermatolozi, plastični kirurzi i vodeći profesionalci za njegu kože.

Dansku kozmetičku kuću Nilens Jord osnovali su Lars i Berit Jacobsson koji su oduvijek bili impresionirani opsjednutošću uređivanjem kod Egipćanki i njihovom fenomenalnom sposobnošću razvijanja šminke. Ova ekskluzivna linija kozmetike nudi asortiman pudera i sjenila načinjenih od 100% prirodnih minerala.

Arganovo ulje za njegu kose danas svi zovu „čudesnim uljem“ XXI. stoljeća. Agadir je razvijen ekskluzivno za profesionalne stiliste i frizere, a uz to posjeduje certifikat 100% prirodnog i organskog. Agadirovi proizvodi hidratiziraju, obnavljaju i liječe oštećenu kosu.

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty (фото 3)

Diora Keratherapy za njegu kose najnoviji je revolucionarni sistem zaglađivanja i ravnanja kose. Jača kosu i omogućuje bolje stiliziranje.

RevitaLash je serum za obnovu i rast trepavica koji zaista kao rezultat daje prekrasne i obnovljene trepavice. Dostupan je svim ženama svijeta koje žele imati atraktivne, duge i guste trepavice, a njihove proizvode koriste čak i muškarci.

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty (фото 4)

Novi proizvodi u salonu Bahlen Beauty (фото 5)

Tekst: T.B.
Foto: www.bahlenbeauty.com  

Leave a comment

više