Search

Simona Antonović lansirala jedinstvenu iPhone aplikaciju

Simona Antonović lansirala jedinstvenu iPhone aplikaciju

Unikatan svjetski projekt slavne hrvatske vizažistice!


Büro 24/7 s radošću vam prvi donosi vijest kako je slavna hrvatska vizažistica, Simona Antonović, osmislila jedinstvenu aplikaciju za pametne telefone, prvu takvu u svijetu! Make-up aplikacija pod nazivom "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic", (koju možete besplatno skinuti na adresi http://appstore.com/makeuptutorialsbysimonaantonovic) donosi video tutorijale za šminkanje na engleskom i hrvatskom jeziku koji će uskoro biti dostupni i za iPad, Android pametne telefone te tablet uređaje!

Koliko puta ste se pitali kako napraviti savršen smokey eyes ili povući pravilnu liniju tuša na očima? Ili kako se našminkati za neku određenu prigodu poput vjenčanja, za odlazak na posao ili u svakodnevnoj casual situaciji? Većina vas vjerojatno se barem jednom bacila u potragu za tutorijalima na Internetu... Sada jedna od najhvaljenijih hrvatskih vizažistica, koja je šminkala i u samom timu svjetske vizažistice Pat McGrath i vlasnica je vlastitog make-up studija, otkriva jednostavne korake do željenog izgleda koji vam svakog trena mogu biti pri ruci, neovisno o tome gdje se nalazite.

Simona Antonović lansirala jedinstvenu iPhone aplikaciju (фото 1)

Preuzimanje aplikacije je besplatno i odmah pri njemu dobivate look Podloga na poklon koji donosi osnove nanošenja podloge, korektora i nijansiranja. Naučite kako postići besprijekornu podlogu za bilo koji make-up u nekoliko sasvim jednostavnih koraka! Iz faze u fazu, uz ovaj video ćete naučiti kako napraviti savršenu podlogu za make-up.

Slijede Dnevni look, Brončani look, Smokey Eyes i Glamoruzni look - svaki od pet HD video tutorijala nudi i ekstra sadržaje kao što su make-up trikovi te detaljni opisi nanošenja šminke uz odabir make-up alata.

Simona Antonović lansirala jedinstvenu iPhone aplikaciju (фото 2)

Jednom kada se aplikacija preuzme na iPhone, u postavkama vašeg iPhonea, izabirete jezik s kojim ćete se služiti u aplikaciji - hrvatski ili engleski. "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic" aplikacija će se periodično nadopunjavati novim make-up lookovima, savjetima i tutorijalima. 

Dnevni look otkriva tajne klasičnog dnevnog izgleda za odlazak u shopping ili kavu s prijateljicom. Ovaj look je sve što je potrebno za jednostavan, prirodan, ali profesionalan izgled - savršen za idealni radni dan. Brončani look donosi kako trikovima postići zdravi 'glow' - brončani sjajni izgled lica okupanog suncem, idealan za ljeto i karakterističan za Jennifer Lopez. Smokey eyes jedna od najpoželjnijih, ali i početnicama najzahtjevnijih tehnika šminkanja, koja je važna make-up karika svake zavodnice. Napokon naučite igru svjetla i tame na očima! Glamoruzni look jedan je od najpopularnijih make-up lookova jer svaka žena barem jednom u životu želi izledati poput holivudske dive. 

Simona Antonović lansirala jedinstvenu iPhone aplikaciju (фото 3)

Otkrijte korak po korak kako pokazati najviše u najvažnijim trenucima! Mi smo svoju "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic" aplikaciju već skinuli...

Tekst: T.B.

Leave a comment

više