Search

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje

"Premium Green"

Tekst: BURO.

Image: PR

Uzimanje dodataka prehrani osviješteno je kao prijeko potrebna pomoć u održavanju zdravlja organizma, ali i u sprječavanju i ublažavanju estetskih problema...

Stresan način života i često neuravnotežena prehrana glavni su razlozi zbog kojih mnogi danas, i u svijetu i kod nas, sve češće posežu za različitim dodacima prehrani kako bi osigurali unos nužnih nutrijenata. Uzimanje dodataka prehrani osviješteno je kao prijeko potrebna pomoć u održavanju zdravlja organizma, ali i u sprječavanju i ublažavanju estetskih problema pa tako tražimo suplemente koji će nam pomoći  odgoditi bore, pospješiti stvaranje kolagena, koži vratiti sjaj, ojačati nokte, usporiti ispadanje kose i vratiti joj vitalnost. Ukratko, pomoći nam održati zdravlje, vitalnost i ljepotu što dulje. 

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje (фото 1)

Fidifarm je sve svoje dugogodišnje znanje, iskustvo i umijeće, provjereno i potvrđeno velikim Dietpharmovim uspjesima, pretočio u vrhunsku novu, premium liniju dodataka prehrani - Premium Green, namijenjenu osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje. Premium Green linija dodataka namijenjena je u prvom redu mladim, zaposlenim ljudima koji su svakodnevno izloženi stresu, ali svjesni su važnosti prevencije i zdravog načina života te teže optimalnom zdravlju i moto im je, kako i Premium Green slogan kaže - "In harmony with nature and your body".

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje (фото 2)

Premium Green dodatke prehrani javnosti su predstavili poznati stručnjaci: dr. sc. Stribor Marković, mag. pharm, mag. biochem., Jelena Meštrović-Štefekov, dr. med. spec. dermatovenerolog, te Ingrid Divković, profesorica, spisateljica i blogerica koja i sama koristi dodatke prehrani, a osobni joj je favorit - Premium Green Marine Magnesium.

Premium Green Beauty Complex

Beauty Complex je premium dodatak prehrani iz prirodnog izvora za zdravu kožu, kosu i nokte. Namijenjen je svima koji žele zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte, a osobito osobama koje putem hrane ne unose dovoljno mikronutrijenata za zdravlje kose, kože i noktiju.

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje (фото 3)

Sastojci:  Beauty Complex sadrži kombinaciju Cynatine® keratina i cinka za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink pridonosi održavanju normalne kože, kose i noktiju te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Cijena: 149 kn

Premium Green Marine Magnesium

Marine Magnesium dodatak je prehrani za zdravlje živčanog sustava i zdravlje mišića koji sadrži prirodni magnezij iz mora. Namijenjen je svima koji žele očuvati zdravlje živčanog sustava i mišića, osobama koje su pod stresom i osjećaju nedostatak energije kao i onima koji svakodnevnom prehranom ne uzimaju dovoljno magnezija. Redovita suplementacija magnezijem pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije što dovodi do smanjenja umora i iscrpljenosti. Magnezij je važan za normalno funkcioniranje živčanog sustava te održavanje normalnih psiholoških funkcija mozga koje se odnose na koncentraciju, učenje, pamćenje i rasuđivanje.

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje (фото 4)

Sastojci: Marine Magnesium sadrži prirodni ekstrakt SimagTM, porijeklom iz dubina Sredozemnog mora. SimagTM je pročišćeni ekstrakt iz morske vode bogat mineralima i mikronutrijentima. Osim magnezija, kojeg u ekstraktu ima 55%, SimagTM sadrži i kalcij, jod, željezo i silicij. Specifično geografsko porijeklo odražava njegov jedinstveni mineralni profil.

Cijena: 139 kn

Premium Green Detox Liver

Detox Liver je premium dodatak prehrani za zaštitu i normalnu funkciju jetre. Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari pa je slobodno možemo zvati tvornicom našeg organizma. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima i vodi. Tu su i razni lijekovi, alkohol i virusi koji toksično djeluju na organizam, a naročito na jetru. Utjecaj kemikalija iz okoliša te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja. Detox Liver namijenjen je svima koji žele očuvati zdravlje jetre, a osobito osobama koje unose veće količine alkohola, lijekova ili hrane s visokim udjelom masnoća.

3 nova dodatka prehrani zbog kojih ćete se osjećati i izgledati bolje (фото 5)

Sastojci: Detox Liver sadrži kombinaciju sastojaka koja pomaže u održavanju i zaštiti zdravlja jetre. Sikavica pomaže zaštiti jetre. Artičoka i kurkuma pomažu u održavanju zdravlja jetre, a kolin pridonosi održavanju normalne funkcije jetre i normalnom metabolizmu lipida.

Cijena: 149 kn

Proizvode možete kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više