Search

4 rumenila u sticku za obraze poput bombona

4 rumenila u sticku za obraze poput bombona

Sisley Phyto Blush Twist

Tekst: Promo


Image: Promo

Nakon olovke za oči i ruža za usne, Sisley je predstavio i preslatko rumenilo Phyto-Blush Twist koje dolazi u četiri neodoljive boje

Rumenilo u sticku nije novost u beauty svijetu, ali kad dolazi iz kozmetičkog laboratorija Sisley onda mu treba pokloniti još malo pažnje. Phyto-Blush Twist oblikuje crte lica u samo jednom potezu i koža je instantno osvježena. Njegova formula sadrži vosak koji stvara film što ga čini dugotrajnim te je izrazito ugodan i topi se na koži. Jedna stvar koja sigurno izdvaja od ostalih na tržištu jest ta da je kremaste teksture, ali se na licu pretvara u delikatan prah i ostavlja osjećaj mekoće. Ova transformirajuća tekstura postignuta je kombiniranjem laganih ulja i gela, a formula sadrži shea ulje i ulje kamelije za optimalnu udobnost i hidrataciju. 

4 rumenila u sticku za obraze poput bombona (фото 1)

Praktičan je i vrlo se lako nanosi, samo u jednom potezu čak i bez korištenja ogledala. Privlačno pakiranje u sad već prepoznatljivom zebra printu ni ovog puta nije izostalo i čini se da je vrijeme da svoju toaletnu torbicu ovog proljeća osvježite Sisley rumenilom. Možete ga ponijeti gdje god krene i nije vam potrebno šiljilo kada se potroši. Njegova zaobljena forma osmišljena je kako bi se boja na obraze nanijela ravnomjerno, a intenzitet boje možete odrediti sami, ovisno o raspoloženju. Petal, Fuschia, Glow i Papaya su četiri nijanse neophodne već ovog proljeća. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više