Search

7 trendi frizura koje ćemo nositi ove jeseni

7 trendi frizura koje ćemo nositi ove jeseni

Različiti stilovi za sve žene


Image: buro 247.ru,
/ Imaxtree

Odabrali smo najbolje jesenske frizure koje će ove sezone biti ključne

Dok još uvijek uživamo u "babljem ljetu" lagano se u mislima već spremamo za jesen i trendove koje donosi. Valja osvježiti garderobu s nekoliko ključnih komada, a možda i promijeniti frizuru. Šišanje i bojenje nakon ljeta prakticiraju mnoge žene ili su tek u potrazi za nekim novim trendom stiliziranja. Na modnim pistama za nadolazeću jesen i zimu iskristaliziralo se nekoliko trendova koje ćemo ove sezone rado prigrliti. Bez puno truda sada možemo osvježiti imidž uz nekoliko odličnih prijedloga. 

Kosa počešljana unatrag

Nakon ljeta i vezanja kose u rep ili punđu sada možemo malo odahnuti i jednostavno ju pustiti da pada na ramena. Gornji dio od korijena je začešljan unatrag i učvršćen nekim sredstvom za stajling koji najbolje odgovara vašem tipu kose, a ostatak kose je potpuno suh i lepršav. Elegantni look imali smo prilike vidjeti na Gigi Hadid na reviji modne kuće Miu Miu. 

Miu Miu

Kosa stilizirana cik-cak peglom 

Neobjašnjivo, ali kosa stiliziran cik-cak peglom ponovno je u trendu. Ako ste nostalgični na 80-im godinama onda je ovo pravi trend za vas. Za ovaj stajling trebat će vam pegla i sprej za kosu, a look ćete postići tako što ćete pramen po pramen posprejati i stisnuti ga s peglom. Nakon što ste stilizirali svaki pramen, rukama razbarušite kosu i spremne ste za izlazak. Kraća kosa dobit će afro efekt dok će duga istodobno djelovati romantično i neobavezno.

Manish Arora, Gucci

Joseph

Neobavezno razbarušena kosa

Kao što je u trendu "gym skin" tako je u trendu i "gym hair", odnosno neobavezno razbarušena kosu kakvu često imamo tijekom sportskih aktivnosti. Pomalo neuredna frizura djelovat će ležerno, a najbolja stvar je što je gotova za 5 sekundi. Ovakve lookove imali smo prilike vidjeti na revijama modnih kuća Giamba i Les Copains. 

Giamba, Les Copains

 

Jednu punđu zamijenile su - dvije 

Za sve one koje se vole igrati s frizurama i sa stiliziranjem kose, dvije niske punđe doći će kao prava poslastica. Kosa je strogo razdijeljena na pola po cijeloj dužini glave i zamotana u dvije punđe. Sprijeda može biti zalizana unatrag ili počešljana na stranu, a ako nosite šiške možete ih slobodno staviti na čelu. Profinjeno, diskretno i zabavno. 

Dior

Duboki razdjeljak sa strane

Za ovaj look zaslužno je zlatno doba Hollywooda. Kosa je raspuštena ili ovlaš skupljena u rep i stilizirana lakom ili gelom za kosu, a dio uz korijen može se lagano natapirati. Za vjernu repliku frizura kakve su se nosile u 20-im godinama poželjni su retro valovi s kojima ćete izgledati ženstveno i vrlo profinjeno. 

Stella McCartney, Lanvin

Salvatore Ferragamo

Mokra kosa na licu

Ovaj ekstravagantan trend priziva mokri look na licu koji istovremeno budi podvojena mišljenja. S jedne strane izgleda kao da je kosa pokisla na kiši, a opet s druge strane djeluje vrlo praktično i nema straha da će se u nekom trenutku pokvariti frizura. 

MSGM

Jako duga kosa

Trend - favorit ove jeseni sigurno je jako duga kosa koja je ponovno moderna. Sa šiškama ili bez, manje je važno. Bitno je da pada na ramena i leđa poput slapa, ali i da je savršeno njegovana. Raspuštena kosa vizualno će produljiti lice, a možete ju ukrasiti vrpcom postavljenom visoko na čelu ili se poigrati s bojenjem. 

Versace, Aalto

Related articles

Buro 24/7 Selection

više