Search

Puderi nove generacije

Puderi nove generacije

Naši favoriti mjeseca

Prije su fluide i podloge za make-up koristili u kombinaciji s toniranim kremama, a sada su oboje zasebna kozmetička sredstva. Moderne djevojke već su navikle na osjećaj lakoće na licu te tako sve češće odabiru svježe i baršunaste teksture. Predstavljamo vam najbolje pudere iz asortimana velikih kozmetičkih kuća koji će sjajno pristajati vašoj koži i štititi je od jesenskih kiša i vjetrova.

Nude Skin-Glowing Makeup, Dior

puderi

Poznata kolekcija pudera Diorskin Nude kuće Dior može se pohvaliti zaista velikim brojem obožavateljica, a čini se da će s jednakim oduševljenjem dočekati i novi proizvod te linije, Nude Skin- Glowing Makeup. Nova generacija Dior pudera lagane je teksture koji se nanose u nevidljivom sloju, a kožu čine mekom, blistavom, zdravom i lijepom.

Long-Lasting Foundation, ArtDéco

puderi

Puder Long-Lasting Foundation iz jesenske kolekcije kuće ArtDéco ne sadrži ulja te je pogodan za masnu kožu. Proizvod ne začepljuje pore, a time savršeno hidratizira,matira i izjednačava kože.

Velvet Foundation, Burberry

puderi

Mekana i baršunasta tekstura pudera Velvet Foundation osigurava savršeno mat prekrivanje i prirodnost. Budući da savršeno izjednačava boju kože, Velvet Foundation se može koristiti i kao samostalni proizvod.

Parure de Lumière, Guerlain

Puderi nove generacije (фото 1)

Tajna novog pudera kuće Guerlain nalazi se u morskoj vodi bogatoj mineralima i mikroelementima koji će poboljšati ne samo vanjski izgled, već i cjelokupno stanje kože. Kao i uvijek, Guerlain je ponovno predstavio svoju tehnologiju Météorites koja se temelji na pigmentima Prisma Light 360 zahvaljujući kojima koža vizualno dobiva zdrav i prirodan sjaj.

Long-Wear Even Finish Foundation, Bobbi Brown

puderi

Gel tekstura ovog pudera na licu djeluje potpuno lagano, dok puderasta formula matira kožu i zadržava mat efekt tijekom cijelog dana.

Tekst: M.T. / T.B.

više