Search

Anti-age i anti-akne linija u jednom? Da, moguće je!

Anti-age i anti-akne linija u jednom? Da, moguće je!

Novexpert Trio Cink

Urednik: BURO.


Image: PR

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, NovExpert, predstavio je odlične proizvode iz Trio Cink linije, linije proizvoda namijenjenih osobama u zreloj dobi i adolescentima koji imaju probleme s aknama i nepravilnostima na koži uzrokovanih aknama. Želja i potreba za Trio Cink linijom razvila se zbog sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod osoba u zreloj dobi i kod sve mlađe i mlađe djece - akne. U zadnjih nekoliko godina akne su se počele pojavljivati kod 51% žena u dobi od 20 do 29 godina i 35% žena u dobi od 30 do 40 godina, kao i kod djece mlađe od 12 godina. Razlog tome još nije poznat, ali znaju se uzroci.

Anti-age i anti-akne linija u jednom? Da, moguće je! (фото 1)

Prehrana, hormonalni disbalansi i kod starije i mlađe populacije, nepravilni menstrualni ciklusi, lijekovi, stres, neadekvatna kozmetika. Za razliku od adolescenata ili mlađe populacije, potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti-aging njegom, pa je NovExpert u Trio Cink liniji pomirio potrebe i zrele i mlade kože. Trio Cink linija na kožu djeluje protuupalno, umirujuće, uklanja nečistoće, matirajuće, hidratizira, anti-age te smiruje i uklanja akne. Aktivne komponente su Trio cink molekula (kompleks koji sadrži tri oblika cinka), backuchiol (blažu verziju retinola) te PHA, odnosno novu generaciju AHA kiselina. Ostale komponente su ekstrakt ljiljana, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina i hijaluronska kiselina. 

Anti-age i anti-akne linija u jednom? Da, moguće je! (фото 2)

Linija se sastoji od Trio Cink vodice u spreju koja u svom sastavu ima najveću koncentraciju CINKA na tržištu, čak 3 puta veću od konkurencije. Ne sadrži alkohole niti konzervanse te djeluje umirujuće i protuupalno, matira kožu pa se može koristiti kao fiksator makeupa tijekom cijelog dana, zatim Trio Cink noćnog losiona koji ima anti-age učinak, čisti lice, zaglađuje kožu te pomaže u borbi protiv akni i hiperpigmentacija, kao i Purifying fluida i gela za njegu lica. Oni su idealna dnevna njega, podloga za makeup, djeluju protuupalno na kožu, njeguju je te čiste pore uz pomoć Trio Cink molekule, probiotika, ružmarina, hamamelisa... Backuchiol molekula uspješno uklanja bore te tretira mrljice i ožiljno tkivo nakon akni. Više o proizvodima možete doznati preko društvenih mreža ili službene stranice.

Anti-age i anti-akne linija u jednom? Da, moguće je! (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više