Search

Beauty brend koji smo dugo čekali napokon je stigao u Hrvatsku

Beauty brend koji smo dugo čekali napokon je stigao u Hrvatsku

Origins

Tekst: A.P.


Origins priča započinje 1988. godine u Americi, vizijom Leonard Laudera o stvaranju prvog skin care brenda baziranog isključivo na prirodnim sastojcima koji pomoću napredne tehnologije i znanosti, pružaju sigurne i visoko učinkovite proizvode. Brend je započet pod kodnim imenom "Project 250", a naziv Origins dobiva 1990. godine kada je i otvoreno prvo prodajno mjesto u kultnom londonskom Harrodsu. Samo ime Origins govori o "porijeklu" odnosno "postanku" planete Zemlje te njenom uskom povezanošću s čovjekom. Karakteristično za brend su bogate teksture oplemenjene mirisom čiste prirode koje pružaju esencijalna ulja za holističko iskustvo, a za dobrobit duha, uma i tijela.

Proizvodi su formulirani bez parabena, ftalata, mineralnih ulja, propilenglikola, petrolatuma, parafina, DEA i sastojaka životinjskog porijekla. Pakiranja su minimalna, dobra za okoliš (razgradljivi papir); "eko chic" te odgovaraju našim vrijednostima. Kolekciju im čini 9 ključnih linija proizvoda koji odgovaraju klasičnim brigama kože poput dehidratacije, sivog i umornog tona kože, starenja, proširenih pora, masne kože sklone aknama te izuzetno popularna i učinkovita linija za smirivanje hiperaktivne, osjetljive kože sklone crvenilu.

origins

Must-have je definitivno Ginzing linija te maske koje su ujedno njihov zaštitni znak. Jedna od maski je i "Clear Improverment Active Charcoal" za dubinski detox kože, trenutno #1 maska u Americi, a Instagram ne prestaje brujati o njoj. Ne smijete zaobići ni proizvode poput; "High-Potency Night-A-MinsTM Resurfacing Cream" s AHA voćnim kiselinama, piling za lice "Never A Dull Moment" obogaćen košticama sjemenki manga i marelice ili nježno ulje za čišćenje lica "Clean Energy" obogaćen ekstraktom masline i suncokreta s aromom esencijalnih ulja za buđenje energije; naranača, grejp i limun.

origins
 
U Hrvatskoj ga za sada možete pronaći u zagrebačkim Müller poslovnicama na odjelu Nature kozmetike: u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića, Avenue Mall-u, Arena Centru i City Centar East. Zatim u Müllerima u Rijeci (Tower Centar), Zadru (City Gallerija) te Splitu (Shopping Centar Prima 3).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više