Search

Beauty inovacija: hidrogel maske za sve popularniji multimasking

Beauty inovacija: hidrogel maske za sve popularniji multimasking

Sjajna inovacija iz Koreje


Image: Promo

Inovaciju za vaše "novo" lice predstavio je brend Skin Inc koja se nametnula kao jedan od najpopularnijih proizvoda za multimasking

Multimasking je tehnika primjenjivanja maske za lice koja već ima milijune pobornica diljem svijeta. Korisna, efektivna i praktična tehnika fokusira se na više različitih maski za lice jer, logično ona nije ista na svim mjestima. T zona razlikuje se od kože obraza i one oko očiju stoga je potrebno pravilno odabrati svaku za svoje područje. Iako je nanošenje maski rukom ili kistom vrlo blagodatno i osvježavajuće za našu kožu, često za to nemamo dovoljno vremena pa se rjeđe posvećujemo tome. Brzi trendovi i još brža tehnologija omogućuju proizvodnju inovativnih stvari na beauty tržištu, a danas predstavljamo set hidrogel maski za lice koje su idealne za apliciranje. Sigurno ste već svi upoznati s pamučnim maskama koje se vrlo lako apliciraju i kad dovoljno odstoje na licu, samo ih uklonite i bacite u smeće. Vodeći se gore navedenim da koža nije jednaka na svim dijelovima, osnivačica brenda Skin Inc predstavila je nešto posve novo.

Beauty inovacija: hidrogel maske za sve popularniji multimasking (фото 1)

Umjesto kupovine tri potpuno različita proizvoda sada sve možete pronaći na jednom mjestu. Radi se o multi-maski koja je sastavljena od dva dijela (gornjeg i donjeg) i svaki ima svoju funkciju. Svi, nazovimo ih listovi opskrbljeni su snažnim koktelom biljnih ekstrakata, plemenitih materijala kao što su platina i zlato, kao i serumima ovog brenda koji uključuju najprodavanije formulacije vitamina  A, B3 + i C. Odlikuju se bojom u ružičastom zlatu, crnom zlatu i platini i jedan list umanjuje borice, drugi pročišćava, a treći je zadužen za dobivanje sjaja. Sami odabirete komade koje ćete kombinirati i postići maksimalne rezultate s minimalnim naporom. U samo 10 minuta vaša se koža mijenja, a vi joj dodajete ono što joj zaista treba u vrijeme kada obavljate tretman. 

Beauty inovacija: hidrogel maske za sve popularniji multimasking (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više