Search

Beauty must have: Sheet maske za lice bazirane na superhrani

Beauty must have: Sheet maske za lice bazirane na superhrani

Koristite ih jednom do dva puta tjedno

Tekst: BURO.


Image: PR

Svaki dan brinemo što jedemo, brojimo kalorije i tražimo nove i korisne namirnice. Korejski Farmskin prepoznao je tu našu potrebu i razvio sheet maske za lice Superfood Salad For Skin. Općenito, superhrana se odnosi na zdravu hranu koja ima visok udio hranjivih sastojaka s niskim udjelom kalorija i masti, ali s obiljem vitamina, minerala, vlakana i antioksidanata. Riječ potječe iz naslova knjige koju je napisao je američki stručnjak za prehranu Steven Pratt, koji je predstavio ideju o tome da određene namirnice imaju svojstva koja povoljno utječu na naše zdravlje. Namirnice bogate hranjivim tvarima, s detoksikacijskim svojstvima, koja poboljšavaju imunološki sustav i nude anti efekt starenju - hranu s takvim svojstvima smatramo "superhranom".

Blagodati voća i povrća

Farmskin je ustanovio da superhrana pokazuje izvanredne učinke u poboljšanju nekoliko problema s kožom ne samo kada je jedemo, već i kada je direktno nanosimo na kožu. Nekoliko prirodnih sastojaka sadržanih u svakoj od tih superhrana prirodno se ekstrahira kako bi se stvorio svjež i zdrav kozmetički materijal koji na kožu donosi sve blagodati voća i povrća. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju oplemenili su dar prirode i maksimizirali njegov ključni potencijal.

Beauty must have: Sheet maske za lice bazirane na superhrani (фото 1)

Linija maski Superfood Salad For Skin napravljena je kako bi pomogla u učinkovitom upravljanju stanjima kože koja se razlikuju od dana do dana, usklađujući različite učinke dvanaest vrsta superhrane s našim kožnim problemima. Zato svako pakiranje sadrži sedam maski jer unutar svakog tipa kože, zbog djelovanje vanjskih čimbenika, u svakom danu u tjednu postoji potrebna za njegu kože temeljena na trenutnoj situaciji (stres, zagađenja, prljavština, suhoća, hladnoća, iritacije...).

Vodeni i kremasti tip maske

Superfood Salad For Skin dolaze u dva različita tipa. Vodeni tip osvježavajuće i vlažne esencije čije maske imaju kombinacije: rajčice, mrkve, zelenog čaja, brokule, kelja, borovnica, repe i mangosteena. Kremasti tip čija je esencija mekana i bogata, maske ovog tipa su kombinacije: avokada, meda, kokosa i maline.

Beauty must have: Sheet maske za lice bazirane na superhrani (фото 2)

Farmskinove sheet maske su biljnog podrijetla, bez parabena, trietanolamina, etanola, Benzofenona-3  i talka. Budući da su napravljene od prirodnih, botaničkih sastojaka, maske su hipoalergene, tako da ih svatko s osjetljivom kožom može koristiti. One su i Eco-friendly napravljene od tencela visoke čvrstoće sa izvrsnim sposobnostima upijanja.

Tencel je materijal siguran za okoliš napravljen od celuloze iz drva eukaliptusa i 100% je bio razgradiv. Praktična je i mogućnost da su pakiranja maski prilagođena čuvanju i na sobnoj tempreaturi i u frižideru. Što znači da u njemu osim što čuvamo svježinu zdravih namirnica čuvamo i svježi oblik njege za naše lice. Dostupne su u svim dm prodavaonicama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više