Search

Beauty novitet: ulje za čišćenje lica s Omega 5

Beauty novitet: ulje za čišćenje lica s Omega 5

Urednik: BURO.


Uljni čistači postali su popularni u Japanu tijekom 60-ih godina 20 stoljeća. Inspiracija za njihov nastanak dolazi iz budističkim vjerskih rituala dok je u zapadnim zemljama element „vode“ bio je u centru vjerskih obreda pa su bili popularni čistači na bazi vode. Iz tog razloga i danas u zapadnim zemljama na tržištu žene češće koriste micelarne otopine i slične odstranjivače make up-a. Ipak, s tehničkog gledišta stručnjaci kažu da je ulje najprikladnije za uklanjanje nečistoća.

Ako nemate vremena za koristiti nekoliko proizvoda u vašoj dnevnoj rutini njege lica: sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti age kremu...pokušajte s uljnim čistačem.

Beauty novitet: ulje za čišćenje lica s Omega 5 (фото 1)

U susret hladnijem vremenu i problemima isušivanja kože s kojima se skoro svi suočavamo, francuski brend NovExpert osmislio je jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži sve omege u samo jednoj bočici:

Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’ booster’’ koji obnavlja stanice kože

Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima

Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E

Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Beauty novitet: ulje za čišćenje lica s Omega 5 (фото 2)

NovExpert laboratorij predlaže nov, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak koji ima 4 učinka.

1. Sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s 5 Omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu...) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminira se 98% zagađivača iz zraka!

2. Hidratacija 8 sati i umirenje: 8 sati nakon čišćenja, koža vašeg lica i dalje ima koristi od učinka 5 omega na dugotrajnu hidrataciju

Za intenzivnu njegu i dubinsko djelovanje, u beauty rutinu uključite i Booster serum s 5 omega koji je omiljen kod suhih tipova kože, a namijenjen je i za normalnu ili osjetljivu kožu. Intenzivna njega s visokom koncentracijom 100% prirodnih aktivnih sastojaka djeluje na sve znakove starenja. Posebno je namijenjen za osjetljive kože ili trudnice za sprječavanje nastanka strija. Više informacija o proizvodima možete pronaći na novoj web stranici brenda  www.novexpert.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više