Search

Beauty proizvodi u koje se kunu Talijanke

Beauty proizvodi u koje se kunu Talijanke

Što koriste najpoznatije "influencerice"?

Tekst: E.G.


Image: PR,
Instagram

O francuskom chicu i minimalnom broju kozmetičkih proizvoda koje koriste Francuskinje znamo već sve, no kako izgleda rutina poznatih Talijanki?

Ako usporedite estetiku koju njeguju Francuskinje i Talijanke, razlike će se nametnuti same od sebe. Dok Francuskinje uvijek izgledaju savršeno jednostavno i kao da ne ulažu previše truda, Talijanke se češće vole dotjerivati i ništa ne prepustiti slučaju. Portal Refinery29 je tako odlučio provjeriti i koliko im se razlikuju beauty navike, upitavši neke od vodećih influencerica. Svaka je djevojka trebala izdvojiti nekoliko proizvoda koje smatra ključnima, a za Chiaru Ferragni su, među ostalima, ruž za usne brenda NARS, za koji smatra da pristaje svima, parfem Rose 31 kuće Le Labo, za koji kaže da je među rijetkim mirisima koje nosi te olovku za obrve Kiko Milano.

Erika Boldrin je izdvojila Honest Hazel masku za područje oko očiju, kokosovo ulje koje koristi kao ulje za tijelo i masku za kosu, tekući puder Giorgio Armani te sapun za čišćenje lice brenda Herbivore. Eleonora Carisi je pak rekla kako svoj život ne može zamisliti bez gela za tuširanje od limete, mandarine i bosiljka kuće Jo Malone, paste za zube Aesop, noćne maske za lice iz The Body Shopa te Clarisonic četkice za čišćenje lica. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više