Search

Beauty rutina Kate Moss zabavlja internacionalne medije

Beauty rutina Kate Moss zabavlja internacionalne medije

Otkrila je teretanu

Tekst: A.P.


Kate Moss nikada nije bila oličenje zdravog načina života kao što je 90-ih primjerice bila Cindy Crawford

Moss The Boss ili Mossy kako je obožavatelji od milja nazivaju i dalje je punokrvni supermodel i velika partijanerica koja svoje tulumarenje ne skriva od medija. Moss je davno izjavila: zašto se jebeno ne mogu stalno zabavljati? I čini se da ju je taj moto pratio dobar dio dugogodišnje karijere koja je, podsjetimo se, počela s nježnih 14 godina kada ju je skautica zapazila u zračnoj luci. Moss je godinama izbjegavala davanje intervjua smatrajući da nema puno za kazati jer je njen osnovni posao da pozira i da bude model.

U posljednje vrijeme je ipak počela otkrivati neke detalje o sebi, a najrecentniji u nizu su oni o njenim životnim i beauty navikama koje je navela za Guardian, a koje su prenijeli svi svjetski mediji. Što je tako posebno u intervjuu? Iskrenost s kojom Moss pristupa svakom pitanju i činjenici da su je svi trendovi ljepote i fitnessa zaobišli sve do nedavno. Iako reklamira nekoliko beauty brendova, Moss se ne može zamarati s tretmanima i višesatnim pripremama za odlazak na spavanje. Novinarki je kazala da je krenula u teretanu prvi put u životu i da je nedavno otkrila prirodno cijeđene sokove. Također je nadodala da nema živaca za nanošenje pet različitih krema ujutro i uvečer: "Svi mi se pomiješaju i više ne znam koji je proizvod za koji dio lica. Nemam vremena ni volje sjediti satima u kupaonici i nanositi slojeve krema".

Moss je priznala da je često spavala sa šminkom što se naposljetku pokazalo kao loša ideja: "Sljedeći dan to nije najbolji look. Na licu se vidi da ste spavali sa šminkom" kazala je. Moss se pretjerano ne uzrujava oko kose, ne ide na nikakve posebne tretmane niti koristi neke maske za hidratizaciju. Ono što je uistinu veseli je makeup s kojim se obožava igrati prije izlaska. Preferira tuš na očima, naglašene jagodice i neutralni ruž. Intervju u cijelosti pročitajte ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više