Search

Beauty tretman koji vole holivudske glumice

Beauty tretman koji vole holivudske glumice

Bubble Pure Air Natura Bisse

Urednik: A.P.


Image: PR

Bubble Pure Air Natura Bisse je koncept njege lica i tijela koji se odvija u luksuznom ambijentu, dok se istovremeno udiše 99,99% čisti zrak

Zrak koji se upuhuje u kapsulu oslobođen je virusnih, bakterioloških i alergenih čestica, a istraživanja potvrđuju da tretmani rađeni u tim uvjetima imaju snažnije i dugotrajnije djelovanje. Tretmani Diamond Lifting Multisensorial, Citrus Vita Essence, O2 Relax samo su neki koji predstavlja ova španjolska kozmetička kuća. Pružajući novu generaciju SPA iskustva, SPA Klinika Hotela Bellevue, Mali Lošinj, pridružila se najelitnijim svjetskim spa centrima te predstavila ovaj inovativan koncept u opuštajućem ambijentu elegantne terase hotela. 

biss

Birani kozmetički preparati, koji dolaze iz najboljih svjetskih laboratorija, veliki izbor posebno osmišljenih rituala za ljepotu i zdravlje, kao i sinergija drevnih vještina i modernih medicinskih dostignuća, odlike su Spa klinike Hotela Bellevue, koja sa svojim jedinstvenim spa konceptom, podiže na novu dimenziju brigu o sebi i nezaboravno provedeno vrijeme.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više