Search

Beauty tretmani koje obožavaju Francuskinje odsad u centru Zagreba

Beauty tretmani koje obožavaju Francuskinje odsad u centru Zagreba

Biologique Recherche

Urednik: A.P.

Image: PR

Prestižni proizvodi i njega kože svjetski poznatog branda Biologique Recherche dostupni su u ekskluzivnom kozmetičkom salonu Ambassade de la Beauté na Marulićevom trgu u Zagrebu

Metodologija branda Biologique Recherche temelji se na više od trideset pet godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana. To podrazumijeva klinički pristup njezi kože, s upotrebom proizvoda koji sadrže visoko koncentrirane, čiste i potpuno prirodne ekstrakte sastojaka, te jedinstvene postupke nanošenja s ručnom i tehnološkom primjenom. Koži se uvijek pristupa na temelju personalizirane dermokozmetičke dijagnoze koja se donosi nakon analize Trenutnog stanja kože (Instant de Peau©) svake pojedine klijentice, u cilju postizanja neposredno vidljivog rezultata.

Biologique Recherche nudi jedinstvene i personalizirane tretmane sukladne svačijem Trenutnom stanju kože (Instant de Peau©) koji odgovaraju jednako ženama kao i muškarcima.

biologique

Nakon što je tijekom zimskih mjeseci bila zaštićena bogatom njegom, s proljetnim se danima koža nastoji otvoriti zraku, svjetlu, suncu... Dolaskom lijepih dana njeni biološki mehanizmi se ubrzavaju. Tada je moguće primijetiti pojačanu osjetljivost kože, neke nesavršenosti na njoj, nedostatak sjaja i vitalnosti, itd. Buđenje kože nakon zimske monotonije, predugog boravka u zatvorenim prostorijama na suhom zraku centralnog grijanja, stresnim izmjenama toplog i hladnog zraka, pretpostavlja pažljiv, nježan pristup i postupnost u njezi, koju treba ostvariti odgovarajućim tretmanima. Za ovo razdoblje godine, kozmetičarke u Ambassade de la Beauté preporučuju njegu sljedećim tretmanima:

Module Super Booster Remodeling Face®
Otvorenije oči, izraženije jagodice, manje vidljive borice, jasnije izražen oval lica postižu se učincima koje proizvodi Remodeling Face® - inovativna bioelektrična njega za neposredno vidljiv i trajan rezultat.

Soin Oxygénant VIP O2
Uravnotežujuća njega za oksigenaciju epiderme, za opuštanje napetih crta lica, čime se postiže blistavi izgled.

Soin Restructurant et Lissant
Neposredna njega za popravljanje i lifting svih Trenutnih stanja kože (Instant de Peau©), za tanku, osjetljivu, reaktivnu ili vremenom načetu kožu. Koža postaje hidratizirana, glatka i zategnuta.

Soin MC110 Restructurant
Njega koja popunjava kožu prilagođena je umornim, normalnim, beživotnim i naboranim Trenutnim stanjima kože (Instants de Peau©). Nepravilne neravnine kože su ublažene, crte lica su popunjene i oval lica redefiniran. Koža izgleda glađa, čišća i blistava.

Svi tretmani osim Remodeling Face® izvode se isključivo ručno i posebnim preparatima koji su dostupni isključivo u profesionalnoj njezi. Remodeling Face® se može pridodati svakom tretmanu ili izvoditi samostalno.

Svoj tretman u salonu Ambassade de la Beauté možete dogovoriti telefonom ili e-mailom u radnom vremenu, od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 16 sati.


Biologique Recherche - Ambassade de la Beauté
Trg Marka Marulića 11, 10000 Zagreb
T +385 (0)1 646 1980, M +385 (0)99 3436 684
info@biologique-recherche.com.hr
www.biologique-recherche.com.hr

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više