Search

Black Opium EDT je neodoljiv, tajanstven i senzualan miris

Black Opium EDT je neodoljiv, tajanstven i senzualan miris

Privlačan novi miris


Image: Promo

Miris karakterizira upečatljiv akord crnog ribizla, sočna, putena nota kruške dodaje mu jedinstvenu slatkoću, a gorkasti akcent unutrašnjosti kore mandarine isprepliće se s citrusima

Kozmetička kuća YSL Beauté predstavila je Black Opium Eau de Toilette, koji je već na prvu drugačiji od parfema Black Opium te utire vlastiti mirisni trag i stvara senzualnu ovisnost. Miris se otvara upečatljivom notom crnog ribizla koja se spaja s putenom notom kruške koja mu dodaje slatkoću. Gorkasti akcent unutrašnjosti kore mandarine isprepliće se s citrusnim akordom, šaljući osebujan signal kojem je jednostavno nemoguće odoljeti. Snažne note zrna kave stopljene su s kremastim bijelim mošusom, uz akcent bijelog drva u pozadini. Inovativni sastojak ovog mirisa je "zelena" kava s kombinacijom cvjetnih nota i akorda kave iz linije Black Opium. 

Black Opium EDT je neodoljiv, tajanstven i senzualan miris (фото 1)

Pravokutni dizajn ublažen je krugom u samom srcu, odajući počast kultnoj bočici mirisa Opium. Opipljiva tekstura bočice od praha crnog dijamanta, koji je karakterističan za bočicu mirisa Black Opium sada dobiva dašak očaravajućeg blještavila. Zraka svjetlosti blista kroz krug te nas poziva na prepuštanje, magnetično nas uvlačeći u novi, čaroban i raskošni svijet. Novi miris bit će dostupan od 1. veljače, u pakiranju od 30, 50 i 90 mililitara.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više