Traži

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo

Evo što sve možete probati

Urednik: BURO.


Fotografija: PR

Brend u čiju su se kvalitetu proizvoda uvjerili mnogi beauty poznavatelji diljem svijeta ne miruje ni ususret blagdanima. Upravo su ovih dana predstavili posebnu blagdansku kolekciju koju smo poželjeli probati odmah, a koja može poslužiti i kao idealni poklon u zadnji čas. Bilo da tražite posebni eyeliner s dodatkom šljokica za najluđi party u godini, tekući ruž s kojim nećete proći nezapaženo ili pak pouzdani lak za nokte u prigodnim nijansama, u ovoj ćete ih kolekciji pronaći, baš kao i mnogo drugih proizvoda koje možete provjeriti u nastavku.

Make a Party Eyeshadow Palette

Eksplozija svjetlosti, pigmenata i šljokica za paletu s 8 boja… Napravite party! Obasjajte svoje večeri i potaknite svoju kreativnost. S četiri nijanse sjenila s multidimenzionalnim šljokicama u varijacijama zlatne, srebrne, vibrantne crvene i blistave roze s extra-pearl zlatom. Kombinirane su s četiri mat nijanse, koje koristimo kao bazu za intenziviranje šljokica ili nanosimo mokrim aplikatorom za kristalni efekt. Za individualno korištenje, sjedinjeno zajedno ili u slojevima za kreiranje nevjerojatnih svjetlosnih kontrasta i različitih izgleda.

Glimmer Eyeliner

Crna nijansa sa srebrnim šljokicama. Eyeliner olovka za uokvirivanje očiju, intenzivna i veoma mekana pri nanošenju s perlastim finišem. Boja je trenutačno vidljiva i jednostavno se blenda za izražajno grafički izgled ili nešto prirodniji način.

Drama Queen liquid lipstick

Eksplozija svjetlosti i šljokica na usnicama! Dvije nijanse extra-pearl tekućeg ruža s ekstremnim i sjajnim efektom za posebne noći blagdanske sezone. Na usnicama kreira baršunasto tanak, lagani sloj, s extra-pearl finišem. Dvije nijanse za odvažne i vedre žene - 145 neutralno bež i 146 blistava crvena.

Tri Skin Prefector Face Palette

Kompletna paleta za live za personaliziran izgled. Sculpting powder je jantarne nijanse, idealan za konturiranje i definiciju kontura lica. Bogata formula sadrži hranjivi spoj hidratantnih i antioksidativnih prirodnih maslaca, nar i crveni ribiz, za kreiranje dimenzije i definicije. Rozo rumenilo daje toplinu prirodnoj boji obraza, za prirodan izgled bez slojevitog i teškog makeupa. Highlighter za dodir glamura, neophodan je za blistavi efekt i za svježu osvijetljenu kožu. Vrijedan saveznik za naglašavanje kontura lica.

Drama Nails – lak za nokte

Intenzivna nijansa crvene boje s naglašenim šljokicama i grimiznim sjajem, koja se odlično slaže s vibrantnom crvenom u Drama Queen liquid lipsticku (crvenom tekućem ružu). Puna boja i jednostavno nanošenje za glamurozne i njegovane ruke.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više