Search

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo

Evo što sve možete probati

Urednik: BURO.


Image: PR

Brend u čiju su se kvalitetu proizvoda uvjerili mnogi beauty poznavatelji diljem svijeta ne miruje ni ususret blagdanima. Upravo su ovih dana predstavili posebnu blagdansku kolekciju koju smo poželjeli probati odmah, a koja može poslužiti i kao idealni poklon u zadnji čas. Bilo da tražite posebni eyeliner s dodatkom šljokica za najluđi party u godini, tekući ruž s kojim nećete proći nezapaženo ili pak pouzdani lak za nokte u prigodnim nijansama, u ovoj ćete ih kolekciji pronaći, baš kao i mnogo drugih proizvoda koje možete provjeriti u nastavku.

Make a Party Eyeshadow Palette

Eksplozija svjetlosti, pigmenata i šljokica za paletu s 8 boja… Napravite party! Obasjajte svoje večeri i potaknite svoju kreativnost. S četiri nijanse sjenila s multidimenzionalnim šljokicama u varijacijama zlatne, srebrne, vibrantne crvene i blistave roze s extra-pearl zlatom. Kombinirane su s četiri mat nijanse, koje koristimo kao bazu za intenziviranje šljokica ili nanosimo mokrim aplikatorom za kristalni efekt. Za individualno korištenje, sjedinjeno zajedno ili u slojevima za kreiranje nevjerojatnih svjetlosnih kontrasta i različitih izgleda.

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo (фото 1)

Glimmer Eyeliner

Crna nijansa sa srebrnim šljokicama. Eyeliner olovka za uokvirivanje očiju, intenzivna i veoma mekana pri nanošenju s perlastim finišem. Boja je trenutačno vidljiva i jednostavno se blenda za izražajno grafički izgled ili nešto prirodniji način.

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo (фото 2)

Drama Queen liquid lipstick

Eksplozija svjetlosti i šljokica na usnicama! Dvije nijanse extra-pearl tekućeg ruža s ekstremnim i sjajnim efektom za posebne noći blagdanske sezone. Na usnicama kreira baršunasto tanak, lagani sloj, s extra-pearl finišem. Dvije nijanse za odvažne i vedre žene - 145 neutralno bež i 146 blistava crvena.

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo (фото 3)

Tri Skin Prefector Face Palette

Kompletna paleta za live za personaliziran izgled. Sculpting powder je jantarne nijanse, idealan za konturiranje i definiciju kontura lica. Bogata formula sadrži hranjivi spoj hidratantnih i antioksidativnih prirodnih maslaca, nar i crveni ribiz, za kreiranje dimenzije i definicije. Rozo rumenilo daje toplinu prirodnoj boji obraza, za prirodan izgled bez slojevitog i teškog makeupa. Highlighter za dodir glamura, neophodan je za blistavi efekt i za svježu osvijetljenu kožu. Vrijedan saveznik za naglašavanje kontura lica.

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo (фото 4)

Drama Nails – lak za nokte

Intenzivna nijansa crvene boje s naglašenim šljokicama i grimiznim sjajem, koja se odlično slaže s vibrantnom crvenom u Drama Queen liquid lipsticku (crvenom tekućem ružu). Puna boja i jednostavno nanošenje za glamurozne i njegovane ruke.

Blagdanska kolekcija brenda Diego dalla Palma izgleda neodoljivo (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više