Search

Blagdanska kolekcija brenda Kiehl's

Blagdanska kolekcija brenda Kiehl's

S potpisom Petera Maxa

Urednik: A.P.


Image: PR

Kiehl's Since 1851 s ponosom objavljuje da je Peter Max dizajnirao jedinstvena vizualna rješenja za ovogodišnju blagdansku kolekciju pod nazivom "Kiehl's x Peter Max"

Zaigrani će dizajn krasiti odabrani asortiman najpopularnijih Kiehl'sovih formula, uključujući Kiehl's Crème de Corps, Ultra Facial Cream i novu kolekciju hidratantnih krema za ruke s mirisom lavande, korijandera i grejpa. Pakiranje ovogodišnje posebne kolekcije, nadahnuto hvaljenim djelom legendarnog umjetnika, slikom "Kozmički trkač", izmamit će osmijeh na lice kupaca Kiehl'sovih proizvoda širom svijeta i uvesti ih u blagdansko raspoloženje. Max oslikava ljepotu prirode kroz motive zalaska sunca iznad planina, brežuljkastih krajolika i paperjastih oblaka – jedan od najboljih primjera su "Blagdanski letači", koji plešu nebom u prepoznatljivoj paleti vibrantnih boja. Živopisan i maštovit dizajn savršeno utjelovljuje Kiehl'sov energičan duh pa će ovi jedinstveni blagdanski pokloni prožeti radošću zasigurno iskakati iz mnoštva tradicionalnih proizvoda namijenjenih za blagdansko darivanje.

khiels Suradnja s Peterom Maxom naslanja se na Kiehl'sovu snažnu vezu sa svijetom umjetnosti. Kiehl's svake godine povodom blagdana angažira poznate umjetnike za kreiranje posebnih blagdanskih kolekcija. Prijašnjih je godina surađivao s velikim imenima kao što su Jeff Koons, Kenny Scharf, Eric Haze te Craig & Karl. Kiehl's je iznimno ponosan što i ove godine nastavlja tradiciju kroz suradnju s Peterom Maxom, jednim od najcjenjenijih živućih umjetnika.

khiels

"S obzirom da Kiehl's iznimno cijeni Peterova umjetnička postignuća, ova je suradnja za nas čarobno i nadahnjujuće iskustvo", izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl's Since 1851. "Kiehl's drži do istih ideala koji se provlače kroz Peterova djela: ljubav, radost, doprinos zajednici i očuvanju okoliša. Njegov ćete dizajn moći vidjeti i u našim izlozima i trgovinama te na poklon paketima, pa će tako svi naši kupci doživjeti doista jedinstveno blagdansko iskustvo koje vam pruža Kiehl's prema viziji Petera Maxa."

khiels

U ponudi su Creme de Corps, Ultra Facial Creme te nove kreme za ruke s dubinskom hidratacijom. Uz pojedinačne Kiehl'sove proizvode, kupci mogu i sami složiti personalizirane poklon pakete. Svi poklon paketi dostupni su u Kiehl's dućanu u Arena Centru Zagreb, uz besplatno zamatanje u posebno izdanje poklon kutija Kiehl's x Peter Max.

khiels

khiels

Related articles

Buro 24/7 Selection

više