Search

Blagdanska kolekcija umjetnika Jeremyvillea dolazi u Kiehl’s

Blagdanska kolekcija umjetnika Jeremyvillea dolazi u Kiehl’s

Otkrijte Kiehl's x Jeremyville Holiday Collection


Image: PR,
blog.jeremyville.com

Kiehl's ovih dana predstavlja paletu blagdanskih proizvoda nastalu unutar umjetničke suradnje s njujorškim umjetnikom Jeremyvilleom

Kiehl's x Jeremyville Holiday Collection tako sadrži seriju veselih ilustracija svjetski poznatog umjetnika Jeremyvillea inspiriranih zimskim blagdanima. Živopisne blagdanske teme i likovi koji će krasiti neke od najpopularnijih proizvoda, poput Creme de Corps i Ultra Facial Cream. Glavni vizual kolekcije inspiriran je jednom od legendarnih njujorških znamenitosti, pejzažom Central Parka, u koji je umjetnik maštovito uklopio razdragane snjegoviće, nasmijane skejtere, blistave zvijezde i Kiehl's proizvode. 

Suradnja s Jeremyvilleom novo je poglavlje priče o dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s umjetnicima. U prethodnim su blagdanskim suradnjama tako sudjelovali Jeff Koons, KAWS, Kenny Scharf, Haze, Craig & Karl i Peter Max, a sada je na red došao i Jeremyville. 

Jeremyville

"Jeremyville je izlagao u Parizu, Seoulu, New Yorku i drugim gradovima, surađivao s poznatim markama kao što su Colette i Mercedes-Benz te je jedan od najpoznatijih umjetnika današnjice", izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl's Since 1851. "Njegov se umjetnički izričaj savršeno nadopunjuje s Kiehl'sovim kreativnim duhom i eklektičnošću. Iznimno smo sretni zbog naše suradnje - Jeremyville nije samo kreativni partner, već je i naš dobar prijatelj."

Jeremyville živi i stvara u njujorškom Brooklynu, diplomirao je arhitekturu na Sveučilištu u Sydneyju gdje je i odrastao. Trenutno izdaje ulične novine Jeremyville RAW u kojima objavljuje razne poruke i društveno korisne objave tzv. Community Service Announcements. Njegov se atelje nalazi u staroj zgradi od smeđe opeke u Brooklynu, no još uvijek ima i atelje na poznatoj plaži Bondi Beach u Sydneyju. Njegov projekt ulične umjetnosti i društvenih medija Community Service Announcements (CSA) temelji se na naizgled jednostavnim, no provokativnim porukama izraženim kroz vrlo prepoznatljive vizualne elemente.

"Jeremyville je beskrajan krajolik u mojoj mašti," otkrio je umjetnik u intervjuu povodom suradnje s Kiehl'som. "Mi nismo normalan dizajnerski studio; mi se više fokusiramo na umjetnost i koncept. Važne su nam suradnje i duboko promišljanje projekta, kako ga učiniti pamtljivim i velikim. Mi pokušavamo promijeniti svijet kroz umjetnost i poruke," rekao je. Suradnja s Kiehl'som stoga je za njega bio posao na koji je odmah pristao. "Kiehl's je brend na sličnom putovanju, oni žele donijeti promjene svijetu. Oni imaju i sličan stav kao i naš studio zato je ova suradnja sjajna u kontekstu naše zajedničke misije."

Community Service Announcements

Za kolekciju koju je osmislio za Kiehl’s, Jeremyville se inspirirao blagdanskim ugođajem u New Yorku. "U New Yorku živim već gotovo osam godina; to je moj novi dom nakon Bondi Beacha u Sydenyju u Australiji, i doista sam prigrlio blagdanski osjećaj koji New York tako vješto emitira. Miris smreka, svjetla na drveću, snijeg u Central Parku, piće pored vatre, šalovi, kaputi, šetnja Petom avenijom uz promatranje izloga, osmjehe i povezivanje s prijateljima i obitelji. Sve sam to htio obuhvatiti u dizajnu za Kiehl’s," rekao je Jeremyville.

Blagdanska kolekcija Kiehl's x Jeremyville sadrži redizajnirane Creme de Corps, raskošnu i njegujuću kremu koja suhu do iznimno suhu kožu čini mekom, glatkom i hidratiziranom, Ultra Facial Creme, hidratantnu kremu za lice prozračne teksture zbog čega je idealna za svakodnevnu upotrebu, te Calendula Herbal Extract Toner, blagi toner bez alkohola koji je Kiehl’sov najprodavaniji proizvod već gotovo 5o godina. Uz te klasike, u kolekciji su se našle i nove kreme za ruke s dubinskom hidratacijom, Ultimate Nourishing Hand Creams, nadahnute Kiehl’sovim klasikom, Ultimate Strength Hand Salve, te posebna blagdanska izdanja poklon kutija koje možete odabrati prilikom kupnje blagdanskih poklona.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više