Search

Booster s vitaminom C – apsolutna zvijezda Novexperta koju morate probati!

Booster s vitaminom C – apsolutna zvijezda Novexperta koju morate probati!

Uvjerili smo se u sjajne rezultate

Urednik: BURO.


Image: PR

Zima koja, čini se, beskonačno traje ostavlja sliku sivila i na našem licu. Svi bismo rado imali taj jedan proizvod za njegu lica koji bi učinio vidljivu razliku i dao našem umornom licu energiju. Još kada bismo kupovinu tog idealnog preparata mogli pojednostavniti i naći opravdanje za nju vidljivim rezultatima nakon prve upotrebe... Tražite li takvu "ljubav na prvi pogled", preporučujemo Vam zvijezdu Novexperta Booster s vitaminom C. On sadrži kombinaciju japanskog i francuskog vitamina C u koncentraciji od 25%. Japanski vitamin C u Aziji smatraju gotovo lijekom. Vitamin C je povezan sa silicijem i stabiliziran esterima pirogrožđane kiseline pa ne morate brinuti o njegovoj stabilnosti nakon otvaranja. Osim toga bez straha se možete izlagati suncu, jer su znanstvena istraživanja potvrdila da se može koristiti prije, tijekom i nakon sunčanja te da smanjuje mogućnost dobivanja opeklina i oksidativni stres kože uzrokovan ultraljubičastim zračenjem.

Booster s vitaminom C – apsolutna zvijezda Novexperta koju morate probati! (фото 1)

Booster potvrđeno nije niti fototoksičan, niti fotoalergičan, niti fotoosjetljiv pa se preporučuje osobama koje puno vremena borave na otvorenom, bilo da se bave sportom ili se jednostavno vole sunčati. Spas je za pušače i ljude koji žive u gradovima u kojima je zrak zagađen, jer zagađenje znatno smanjuje količinu vitamina C u tijelu kao uostalom i stres, kontracepcijske pilule, itd. Vitamin C snažno potiče sintezu kolagena i djeluje protiv bora. Booster s vitaminom C radi čuda na sivom i zagasitom tenu, umornoj koži, borama koje dobivamo smijanjem i mrštenjem te na hiperpigmentacijama koje nas sve više muče.

Vašu sklonost zaljubljivanju u njega, Booster s vitaminom C, osim visokoj količini vitamina C, duguje i hijaluronskoj kiselini i vitaminu E kao i novaxyline patentu koji potiče pomlađivanje stanica direktno djelujući na matične stanice i stanice dugovječnosti. Tako cjeloviti preparat možete koristiti samostalno, pogotovo u ljetnim mjesecima kada nam je koža svima "masnija". Za suhu kožu on će biti dodatna njega prije kreme za lice, a za one koje ne vole slojeve, može se pomiješati s kremom za lice.

Booster s vitaminom C – apsolutna zvijezda Novexperta koju morate probati! (фото 2)

Želite li pojačati učinak vitamina C na Vašu kožu, svakako razmislite i o Express Radiant pjeni za čišćenje lica. Ona, osim što odlično čisti sve nečistoće s lica (uključujući i šminku), radi i blagi enzimatski  peeling. Aplicira se 20-tak sekundi na vlažno lice i  nakon toga trljajte lice još desetak sekundi. Ekstrakt papaje u njoj pomaže odvajanje mrtvih stanica s površine kože. Na taj način kremama koje koristite osiguravate potpuno i temeljito djelovanje. Novexpert preparati za njegu lica su  prirodni i hipoalergeni, a kreirali su ih francuski doktori. Proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i web shopu Novexperta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više