Search

Brend Freywille predstavio unisex miris

Brend Freywille predstavio unisex miris

Le Sphinx

Tekst: Promo

Image: Promo

Slavni bečki brend Freywille lansirao je zavodljivu mirisnu kompoziciju osvježavajućih nota, savršenu za predstojeće ljetne dane

Le Sphinx je posebna toaletna voda namijenjena i ženama i muškarcima. Nova luksuzna kreacija satkana je u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu, a čarobne esencije vrhunska su sinteza najviše kvalitete obrade dragocjenih sastojaka te neodoljive, mirisne nostalgije. Energizirajući buket aroma otvaraju kalabrijski bergamot, mandarina i sicilijanski limun uz zagrljaj kraljevskog kardamoma. Osvježavajući koktel uvod je u nezaboravnu šetnju Provansom, beskrajnim poljima lavande koja se u srcu parfema spajaju s osnažujućim notama mate čaja i trpkim dodirom južnoameričke kadulje. Sentimentalno putovanje završava uz aromatičan cedar, bijeli mošus i topao jantar. 

Brend Freywille predstavio unisex miris (фото 1)

Freywille Le Sphinx je pravi mirisni dragulj zamišljen kao postojan čuvar romantičnih sjećanja, očekivanja i nade. Posebnu pažnju Freywille je posvetio razvoju i dizajnu ekskluzivnog parfemskog pakiranja: otmjena i klasična crna kutija u kombinaciji s decentnom, dekorativnom vrpcom odiše minimalizmom i profinjenošću. U Hrvatskoj su svi Freywille parfemi dostupni u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više