Search

Briljantni beauty lookovi s Met Gale

Briljantni beauty lookovi s Met Gale

Prozračan ten, tamno crvene usne, minimalizam u kosi

Image: GettyImages

Crveni tepih uvijek traži luksuznu toaletu koju prati pomno odabrani nakit, frizura i svečana šminka. Sinoć su Sienna Miller, Léa Seydoux i Kristen Stewart izgledale fantastično.

Sinoć je u Metropolitan Muzeju održana još jedna Met Gala na kojoj su se pojavili svi koji nešto znače u svijetu mode i showbizza. Slaveći Manus x Machina izložbu, svatko je na svoj način pridonio svojim izričajem i na neki način odao počast futurizmu. Na crvenom tepihu kao i uvijek iskristaliziralo se nekoliko vrućih trendova. Prvi na red došao je visoko zalizani konjski rep kojeg su izabrale pjevačica Selena Gomez i glumica Elle Fanning i na taj način zadržale fokus na prirodnim lookovima koji su istaknuli njihovu ljepotu u punom sjaju. Gigi Hadid nosila je rep začešljan na stranu, a glumica Alicia Vikander nosila je šarmantne pletenice koje su savršeno odgovarale njezinoj pomalo arhitektonskoj Louis Vuitton haljini.

Da je kratki bob još uvijek aktualan trend pokazale su nam Michelle Williams, Taylor Swift  i Kristen Stewart koja je definitivno zaslužila mjesto među najboljim beauty lookovima jer je dosljedno pratila temu ovogodišnje Met Gale i pritom izgledala odlično. Sinoć su neki blistali više, a neki manje, a većina uzvanica odlučila se za prirodne lookove te je još jednom potvrđeno da bilo da smo u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, neka pravila ljepote ostaju uvijek bezvremenska. 

Lily-Rose Depp

Ellie Bamber

Gigi Hadid

Léa Seydoux

Sienna Miller

Elle Fanning

Alexa Chung

Michelle Williams

Alicia Vikander

Related articles

Buro 24/7 Selection

više