Search

Calvin Klein lansirao novi uniseks parfem CK2

Calvin Klein lansirao novi uniseks parfem CK2

Nasljednik kultne "jedinice"


Image: buro247.ru

Prošla je 21 godina nakon što je kuća Calvin Klein predstavila svoju tad inovativnu, a danas legendarnu, parfemsku kompoziciju CK1, a ove krajem ove godine brend je odlučio ponovno zaviriti u svoj arhiv i predstaviti nasljednika kultnog parfema koji vole žene i muškarci

Godine 1994. Calvin Klein lansirao je CK1 – svoj prvi parfem koji je namijenjen novom tipu kupca – onome koji se ne zamara pitanjem roda ili spola i koji razmišlja kroz uniseks prizmu. Cvjetno-drvenastu kompoziciju u kojoj dominiraju note ljiljana, frezije, ruže, ljubičice i jasmina, a koju podržavaju arome mahovine, cedrovine i sandalovine kreirao je čuveni španjolski parfemski "nos" Alberto Morillas. 

Nakon 21 godine brend Calvin Klein okreće novo poglavlje u svojoj parfemskoj povijesti, a glavni junak nove priče je CK2 parfem. Bočicu prepoznatljivog dizajna ponovno krasi minimalistički dizajn, a sama kompozicija parfema nešto je intenzivnijih nota: u gornjim notama dominira aroma wasabija, mandarine i lista ljubičice, u srcu parfema su iris i ruža, a osnovu čine note vetivera, tamjana i sandalovine. Novi CK2 u prodaji će se naći u veljači, a bit će predstavljena kampanjom koju će potpisivati Ryan McGinley.  

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više