Search

Chanel ima odličan novi proizvod za sjaj i hidrataciju lica, a ujedno je i puder

Chanel ima odličan novi proizvod za sjaj i hidrataciju lica, a ujedno je i puder

Tekst: A.P.


Image: Chanel

Chanelova kolekcija Les Beiges brzo je postala jedna od popularnijih među ljubiteljicama ove luksuzne francuske kozmetike. Razlog je jednostavan. Chanel je uspio kreirati proizvode koji su prozračni, ističu najbolje na licu, a usput prekrivaju sitne nesavršenosti. Tko ne bi želio hodati gradom s licem koje izgleda besprijekorno i ima zdravi sjaj? Upravo u tome je ključ nove kolekcije Les Beiges tekućih pudera koji dolaze u čak 36 nijansi i s novom formulom koja hidratizira i dugo traje. Kako kažu iz Chanela, uspjeli su postići formulu koja se doslovno ponaša kao druga koža te se ne morate brinuti oko slojeva pudera na licu ili nezgodnih prijelaza koji se vide.

Les Beiges na licu ostavljaju decentan sjaj koji djeluje prirodno, puderi nisu obogaćeni teškim pigmentima I vjerno predstavljaju onaj francuski stil ljepote kada žene uvijek izgledaju sređeno, ali nikada previše našminkano ili umjetno. U formuli se nalaze i biljna ulja koja njeguju i hidratiziraju kožu te prije apliciranja ne morate stavljati jako masne kreme. Ulja zaglađuju kožu i popunjavaju sitne bore. Ako pak želite dodatnu hidrataciju, iz Chanela savjetuju da puder pomiješate s jednom kapljicom Hydra Beauty Micro Seruma za potpun učinak.

Chanel ima odličan novi proizvod za sjaj i hidrataciju lica, a ujedno je i puder (фото 5)

U ovoj cijeloj priči je revolucionarna činjenica da su Chanelovi stručnjaci uspjeli proizvesti ultra lagani proizvod koji traje na licu do 12h. Ovo su uspjeli dodatkom silica praha koji daje dugotrajnost i “zaključava” puder na licu.

Kolekcija Les Beiges je dostupna u Hrvatskoj od početka rujna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više