Search

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju

"Dans La Lumière de L'été"


Image: Promo

Ljetna Chanel kolekcija okupana je suncem, a sadrži toplu paletu boja i tekstura koje reflektiraju svjetlosne čestice i idealno pristaju iz osunčani ten

Prirodni sjaj na obrazima, ljeskanje brončanih sjena na kapcima, nokti u razigranim bojama i neodoljive koraljne usne zvuče kao idealan ljetni look. Chanel je pripremio kolekciju koja sadrži sve ono što je potrebno od šminke ljeti. Postojani lakovi s novom formulom, bogati su ceramidima, kalcijem, željezom, magnezijem i cinkom te jačaju vaše nokte. Romantična breskva, boja čokolade, tamno zelena s metaliziranim česticama, sočna naranča i biserna nijansa, zajedno s završnim slojem Le Gel Coat, potrajat će na noktima 6 dana. 

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju (фото 1)

Paleta sjenila za oči također je u rasponu prirodnih boja. Nova paleta Empreinte du Desert sadrži četiri nove nijanse koje odlikuje meka i svilenkasta tekstura. Brončana i boja pijeska naglasit će odsjaj zalazećeg sunca, a zelena i zlatno smeđa sjaj zore u borovoj šumi. Mogu se međusobno kombinirati ili koristiti odvojeno, preko dana ili u kasno poslijepodne. Olovke dodatno naglašavaju ljepotu očiju, a Stylo Yeux Waterproof imaju vodootpornu formulu te su osim na vodu, otporne i na toplinu. 

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju (фото 2)

Dva pudera u kamenu Le Beiges naglašavaju topografiju lica i obavijaju ga nježnim sjajem. Terakota i zlatna nijansa pravilno će istaknuti jagodice, a duboko ružičasta podarit će mu prirodno rumene obraze. Što se tiče usana, šminka bi ljeti trebala biti što svjetlija i transparentna. Sjajila Lèvres Scintillantes vlaže usne, njeguju ih i daju im osjećaj ugode. Prozirna tekstura dat će usnama tek malo sjaja, prigodnog za dnevne varijante i stvoriti bisernu igru pogodnu za večernje izlaske. Kolekcija bi se trebala naći u prodaji već 1. lipnja. 

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju (фото 3)

Chanel ima sjajnu ljetnu beauty kolekciju (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više