Search

Chanel je otvorio najljepši pop up store u Zadru

Chanel je otvorio najljepši pop up store u Zadru

Na zadarskim Morskim orguljama

Tekst: A.P.


Image: chanel

Ako se ovo ljeto nađete u Zadru, obavezno posjetite novi luksuzni pop up store iza kojeg stoji jedna od najpoznatijih kuća na svijetu

Naravno, govorimo o Chanelu koji je prije dva dana predstavio prvi jedinstveni koncept ljetnog pop up storea koji se proteže na 82 četvorna metra, od čega 33 metra otpadaju na prostranu terasu. Inspiriran Chanelovom filozofijom ekskluzivnosti i osobnog pristupa svakom kupcu, ovaj pop up store je prava oaza ljepote u kojoj možete dobiti korisne makeup savjete, saznati novitete u svijetu makeupa i njege kože te isprobati aplikacije koje će vam otkriti vaš stil šminkanja ili vam pomoći da napravite savršen oblik obrva za vaše lice. Na raspolaganju vam stoji čak 12 Chanelovih vizažista koji će odgovoriti na svako pitanje, ponuditi vam usluge šminkanja i pomoći vam oko odabira proizvoda.

chanel

U sklopu storea je i Nail Bar sa svim nijansama Chanel lakova za nokte koje možete pronaći u recentnim kolekcijama. Sam dizajn storea je jako Instagram worthy te su prilikom otvaranja znatiželjni prolaznici neumorno fotografirali svojim pametnim telefonima želeći zadržati uspomenu na ovu pitoresknu lokaciju i suvremen izgled u kojem se decentno izmjenjuju tonovi ružičaste, bijele i crne ukrašeni prepoznatljivim Chanel logotipom. Pop up store je otvoren do 31. kolovoza od 9 do 23 sata i nalazi se na frekventnoj turističkoj lokaciji - Morskim orguljama.

chanel

chanel

chanel

chanel

chanel

chanel

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više